Salotos su pievagrybiais
AUTORIUS:
Laura
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas svogūnai
2 vienetai morkos (virtos)
8 vienetai pievagrybiai
1 valgomasis šaukštas grietinė
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 stiklinė žirniai (konservuoti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.

Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Salotos su pievagrybiais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.

  2. Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Laura
Reklama:

Komentarai (3)


  • mm 2013-12-12 16:49

    Prie ingredientu parasyta, - virtos ir žirneliai parašyta, kad konservuoti


  • Jolanta 2013-12-10 13:18

    Pagal foto žirneliai panašu, kad marinuoti, bet morkos-nesuprasi.


  • Jolanta 2013-12-10 13:15

    Žalias morkas ar virtas dėti? Žirneliai kokie įeina: marinuoti, šaldyti ar žali?


Daugiau receptų