1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
8 vienetai | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skaniosios salotos
- Tailandietiškos ryžių salotos
- Ispaniškos salotos
- Žiedinių kopūstų salotos
- Makaronų ir kumpelio mišrainė
- Bulvių salotos su kopūstais
- Kopūstų ir daržovių salotos
- Naminė (Balta) mišrainė
- Salotos su jautiena
- Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
- Mišrainė su vištiena ir grybais
- Baltosios salotos
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Tuno salotos
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Makaronų salotos su graikiškais riešutais
- Mišrainė "Grybukas"
- Makaronų mišraine su majonezu
- Mišrainė "Gulbių ežeras"
- Taškento salotos su majonezu
Salotos su pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
8 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
Komentarai (6)
-
mm
2013-12-12 16:49
Prie ingredientu parasyta, - virtos ir žirneliai parašyta, kad konservuoti
-
Jolanta
2013-12-10 13:18
Pagal foto žirneliai panašu, kad marinuoti, bet morkos-nesuprasi.
-
Jolanta
2013-12-10 13:15
Žalias morkas ar virtas dėti? Žirneliai kokie įeina: marinuoti, šaldyti ar žali?