
Salotos su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
8 vienetai | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Sluoksniuotos salotos
-
Šilta mišrainė
-
Burokėlių mišrainė
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
-
Krabų salotos
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Lengva silkė
-
Salotos su silke
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Salotos "Kačiukai"
-
Morkų - agurkų salotos
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Duonos užkandėlė
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Salotos su krabų lazdelėmis
Salotos su pievagrybiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
8 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (6)
-
mm
2013-12-12 16:49
Prie ingredientu parasyta, - virtos ir žirneliai parašyta, kad konservuoti
-
Jolanta
2013-12-10 13:18
Pagal foto žirneliai panašu, kad marinuoti, bet morkos-nesuprasi.
-
Jolanta
2013-12-10 13:15
Žalias morkas ar virtas dėti? Žirneliai kokie įeina: marinuoti, šaldyti ar žali?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...