1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
8 vienetai | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybų salotos su bulvėmis
- Ryžių salotos su žuvimi
- Porų ir kiaušinių salotos
- Mišrainė krepšelyje
- Senovinės kaimiškos agurkų salotos
- Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
- Mišrainė "Staigmena"
- Pupelių mišrainė
- Porų mišrainė su obuoliais
- Skanios paukštienos ir ananasų salotos
- Žalioji kiaušinienė
- Gardžioji makaronų mišrainė
- Veršienos su granatais salotos
- Liežuvio salotos
- Salotos su ančiuviais
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Mišrainė su vištiena ir grybais
- Silkės salotos
- Žuvies salotos
- Sloksniuotas salotos
Salotos su pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
8 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
Komentarai (6)
-
mm
2013-12-12 16:49
Prie ingredientu parasyta, - virtos ir žirneliai parašyta, kad konservuoti
-
Jolanta
2013-12-10 13:18
Pagal foto žirneliai panašu, kad marinuoti, bet morkos-nesuprasi.
-
Jolanta
2013-12-10 13:15
Žalias morkas ar virtas dėti? Žirneliai kokie įeina: marinuoti, šaldyti ar žali?