
Salotos su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
8 vienetai | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Suomiškos salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Salotos su liežuviu
-
Salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Pupelių mišrainė
-
Salotos su silke
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Pupų salotos
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Salotos su vištiena
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Rudmėsių salotos
-
Traškios salotos
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Kumpio mišrainė
Salotos su pievagrybiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
8 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (6)
-
mm
2013-12-12 16:49
Prie ingredientu parasyta, - virtos ir žirneliai parašyta, kad konservuoti
-
Jolanta
2013-12-10 13:18
Pagal foto žirneliai panašu, kad marinuoti, bet morkos-nesuprasi.
-
Jolanta
2013-12-10 13:15
Žalias morkas ar virtas dėti? Žirneliai kokie įeina: marinuoti, šaldyti ar žali?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...