
Salotos su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
8 vienetai | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos salotos
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Makaronų salotos su tunu
-
Bulvių mišrainė
-
Bajoriškos salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Sodo salotos
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Prahos salotos
-
Slovakiška mišrainė
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Šventiškos salotos su argulomis
Salotos su pievagrybiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
8 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (6)
-
mm
2013-12-12 16:49
Prie ingredientu parasyta, - virtos ir žirneliai parašyta, kad konservuoti
-
Jolanta
2013-12-10 13:18
Pagal foto žirneliai panašu, kad marinuoti, bet morkos-nesuprasi.
-
Jolanta
2013-12-10 13:15
Žalias morkas ar virtas dėti? Žirneliai kokie įeina: marinuoti, šaldyti ar žali?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...