
Salotos su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
8 vienetai | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sodo salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Azijos salotos
-
Mišarine "Paberžis"
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Kiaušinių mišrainė
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Keptos salotos su vištiena
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Mišrainė su lašiša
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Skaniosios salotos
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Bulvinė mišrainė
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Krabų salotos
Salotos su pievagrybiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
8 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Druska
Gaminimo eiga:
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (6)
-
mm
2013-12-12 16:49
Prie ingredientu parasyta, - virtos ir žirneliai parašyta, kad konservuoti
-
Jolanta
2013-12-10 13:18
Pagal foto žirneliai panašu, kad marinuoti, bet morkos-nesuprasi.
-
Jolanta
2013-12-10 13:15
Žalias morkas ar virtas dėti? Žirneliai kokie įeina: marinuoti, šaldyti ar žali?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...