
Trispalvės salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | cukinija (geltona, jauna) |
100 gramų | cukinija (žalia, jauna) |
100 gramų | šparaginės pupelės (virtos) |
0.5 vieneto | paprika (nedidelė, orandžinė) |
1 galva | svogūnai (mažas) |
1 arbatinis šaukštelis | krapai (smulkinti) |
100 gramų | vištiena (krūtinėlė, kepta be riebalų) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Dalį cukinijų supjaustyti labai plonomis riekelėmis(naudoti papuošimui) kitą dalį – nedideliais kubeliais.
2.
Vištieną, šparagines pupeles ir svogūną susmulkinti kubeliais.
3.
Viską sudėti į dubenį, suberti krapus, druską, pipirus, įdėti majonezą, išmaišyti
4.
Puošti cukinijos griežinėliais, žiedeliais supjaustyta paprika.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Salotos „Irida“
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Grybų salotos
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Avokadų salotos
-
Tuno mišrainė
-
Čekiškos salotos
-
Lengva silkė
-
Jautienos salotos
-
Salotos „Spark“
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Bulvių salotos
-
Skani sūrio mišrainė
-
Linos makaronų mišrainė
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Sloksniuotas salotos
Trispalvės salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija, geltona, jauna,
100 gramų -
Cukinija, žalia, jauna,
100 gramų -
Šparaginės pupelės, virtos,
100 gramų -
Paprika, nedidelė, orandžinė,
0.5 vieneto -
Svogūnai, mažas,
1 galva -
Krapai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Vištiena, krūtinėlė, kepta be riebalų,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dalį cukinijų supjaustyti labai plonomis riekelėmis(naudoti papuošimui) kitą dalį – nedideliais kubeliais.
Vištieną, šparagines pupeles ir svogūną susmulkinti kubeliais.
Viską sudėti į dubenį, suberti krapus, druską, pipirus, įdėti majonezą, išmaišyti
Puošti cukinijos griežinėliais, žiedeliais supjaustyta paprika.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...