
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | citrinos |
4 vienetai | putpelės kiaušiniai |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | gražgarstės |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
2.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
3.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
4.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
5.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
6.
Mėgaukitės!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių salotos
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Avokadų salotos
-
Salotos su kumpiu
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Burokėlių salotos
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Itališkos salotos
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Šviežių grybų salotos
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Putpelės kiaušiniai,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Gražgarstės,
30 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
Mėgaukitės!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...