Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | citrinos |
4 vienetai | putpelės kiaušiniai |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | gražgarstės |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
2.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
3.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
4.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
5.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
6.
Mėgaukitės!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
- Pupelių salotos su skrebučiais
- Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Grūdėtos varškės salotos
- Ryžių salotos
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Ryžių su slyvomis mišrainė
- Salotos su varške ir pomidorais
- Grybų salotos su bulvėmis
- Jūros gėrybių salotos
- Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
- Rusiškos salotos
- Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
- Pekino salotos su tunu
- Salotos "Kačiukai"
- Ryžių salotos
- Rusiškos salotos
- Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
- Mišrainė krepšelyje
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Putpelės kiaušiniai,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Gražgarstės,
30 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
Mėgaukitės!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...