Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
AUTORIUS:
Zigmas,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų zigmo šaltai rūkyta lašišos filė
100 gramų salotų mišinys
1 vienetas avokadų
1 vienetas citrinos
4 vienetai putpelės kiaušiniai
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
30 gramų gražgarstės
1 valgomasis šaukštas medus
1 arbatinis šaukštelis garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
2.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
3.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
4.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
5.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
6.
Mėgaukitės!

Populiariausi receptai šią savaitę

Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.

  2. Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.

  3. Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.

  4. Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.

  5. Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.

  6. Mėgaukitės!

Receptą atsiuntė Zigmas
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų