
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | citrinos |
4 vienetai | putpelės kiaušiniai |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | gražgarstės |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
2.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
3.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
4.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
5.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
6.
Mėgaukitės!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių salotos su porais
-
Kuskuso salotos
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Trispalvės salotos
-
Vištienos salotos
-
Makaronai su papaja
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Jautienos mišrainė
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Rusiškos salotos
-
Kiaulės liežuvio salotos
-
Burokėlių salotos
-
Margosios salotos
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Burokėlių salotos
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Putpelės kiaušiniai,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Gražgarstės,
30 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
Mėgaukitės!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...