Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 100 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė |
| 100 gramų | salotų mišinys |
| 1 vienetas | avokadų |
| 1 vienetas | citrinos |
| 4 vienetai | putpelės kiaušiniai |
| 50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| 30 gramų | gražgarstės |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
2.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
3.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
4.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
5.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
6.
Mėgaukitės!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Mišrios salotos
-
Silkė su daržovėmis
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Makaronai su papaja
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Čekiškos salotos
-
Salotos su tunu
-
Mišrainė su krabais
-
Sočioji mišrainė
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Galva
-
Baltos salotos su dešra
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Azijos salotos
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Makaronų salotos su tunu
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Putpelės kiaušiniai,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Gražgarstės,
30 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
Mėgaukitės!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
