
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | citrinos |
4 vienetai | putpelės kiaušiniai |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | gražgarstės |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
2.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
3.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
4.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
5.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
6.
Mėgaukitės!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų salotos
-
Salotos su krekeriais
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Taškento salotos su majonezu
-
Jūros gėrybių salotos
-
Silkės salotos
-
Sojų salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Sluoksniuotos salotos
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Salotos su menkėmis
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Salotos su vištiena
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Rusiška mišrainė
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Putpelės kiaušiniai,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Gražgarstės,
30 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Putpelių kiaušinius išvirkite – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 1,5–3 minutes. Lupti jų nebūtina.
Supjaustykite lašišų filė juostelėmis.
Sumaišykite medų ir garstyčias, įspauskite citrinos sulčių, supilkite aliejų ir viską išplakite šluotele.
Į dubenį dėkite gražgarstes, salotų rinkinį, griežinėliais pjaustytą avokadą, putpelių kiaušinius ir lašišos juosteles.
Prieš pat patiekdami salotas, pagardinkite jas paruoštu medaus-garstyčių padažu.
Mėgaukitės!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...