
Grybų ir obuolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (marinuoti) |
300 gramų | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | medus |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
1 vienetas | paprika |
1 stiklinė | kefyras |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su mėsa
-
Agurkų salotos amerikietiškai
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Morkos su garstyčiomis
-
Svogūnai su actu
-
Raudona mišrainė
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Rūgščios daržovių salotos
-
Salotos su mocarela
-
Pipirnės salotos
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Salotos su tunu
-
Salotos su pupelėmis
-
Morkų salotos
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Salierų salotos su obuoliais
Grybų ir obuolių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, marinuoti,
100 gramų -
Obuoliai,
300 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Kefyras,
1 stiklinė -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
0.5 vieneto - Apelsinai, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...