Grybų ir obuolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | grybai (marinuoti) |
| 300 gramų | obuoliai |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1 vienetas | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 stiklinė | kefyras |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| šiek tiek | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salierų salotos su obuoliais
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Vėžių uodegėlių salotos
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Kalmarų puota
-
Raudona mišrainė
-
Sveikos salotos
-
Ropinės salotos
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Gomaae špinatų salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Brokolių ir krabų lazdelių salotos
-
Krevečių salotos su padažu
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Morkų salotos
-
Morkų mišrainė
-
Salotos "Vasaros prisiminimas"
-
Šviežių grybų salotos
-
Kiaušinių salotos
Grybų ir obuolių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, marinuoti,
100 gramų -
Obuoliai,
300 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Kefyras,
1 stiklinė -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
0.5 vieneto - Apelsinai, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
