8 vienetai | baravykai (vidutinio dydžio) |
6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 | česnakas (skiltelė) |
100 gramų | poras |
50 gramų | vynas (baltas) |
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Mišrainė "Gulbių ežeras"
- Kiaulės liežuvio salotos
- Margosios salotos
- Karštos kukurūzų salotos
- Salotos su krabų lazdelėmis
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Karštos vištienos salotos
- Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
- Rūkytos menkės salotos
- Mišrainė su kiaušiniais
- Krevečių salotos su kriaušėmis
- Makaronų mišrainė su pievagrybiais
- Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
- Traškus užkandis prie alaus
- Jautienos salotos
- Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
- Salotos su šparagais
- Senovinės kaimiškos agurkų salotos
Baravykų salotos
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, vidutinio dydžio,
8 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Česnakas, skiltelė,
1 -
Poras,
100 gramų -
Vynas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.