Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Baravykų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 8 vienetai | baravykai (vidutinio dydžio) |
| 6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| 1 | česnakas (skiltelė) |
| 100 gramų | poras |
| 50 gramų | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių grybų salotos
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Slovakiška mišrainė
-
Salotos su pievagrybiais
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Makaronai su papaja
-
Rudmėsių salotos
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Duonos užkandėlė
-
Salotos su vištiena
-
Balta mišrainė
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Paprikų laiveliai
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
Baravykų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, vidutinio dydžio,
8 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Česnakas, skiltelė,
1 -
Poras,
100 gramų -
Vynas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
