Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Baravykų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 8 vienetai | baravykai (vidutinio dydžio) |
| 6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| 1 | česnakas (skiltelė) |
| 100 gramų | poras |
| 50 gramų | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių salotos
-
Rudenio salotos su silke
-
Makaronų mišrainė
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Skanumynas
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Salotos su feta sūriu
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Daniškos salotos
-
Tuno salotos
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Moliūgo salotos
-
Salotos drebučiuose
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Salotos „Irida“
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
Baravykų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, vidutinio dydžio,
8 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Česnakas, skiltelė,
1 -
Poras,
100 gramų -
Vynas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
