Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.

Baravykų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8 vienetai | baravykai (vidutinio dydžio) |
6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 | česnakas (skiltelė) |
100 gramų | poras |
50 gramų | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Silkių salotos
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Salotos su slyvomis
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Sloksniuotas salotos
-
Valentino salotos
-
Baltos salotos su dešra
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Liežuvio salotos
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Kiaušinių mišrainė
-
Sluoksniuotos salotos
Baravykų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, vidutinio dydžio,
8 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Česnakas, skiltelė,
1 -
Poras,
100 gramų -
Vynas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...