| 1 stiklinė | ryžiai |
| 2 stiklinės | vanduo |
| šiek tiek | druska |
| 250 gramų | jautiena (kepta ar virta) |
| 1 vienetas | apelsinų |
Ryžiai nuplaunami ir išverdami, išpilami į graibštą ir perliejami šaltu vandeniu. Trynys, garstyčios, cukrus, actas, druska gerai išplakama šluotele, po truputį supilamas aliejus. Apelsinų sultys atskiedžiamos vandeniu (šaukštas sulčių, 7 šaukštai vandens), jose išleidžiami kukurūzų miltai, užvirinama ir tuoj pat sumaišoma su majonezu. Ryžiai, kubeliais supjaustyta mėsa, išskaidytos apelsino skiltelės sumaišomos, salotos apšlakstomos citrinos sultimis. Paduodamos šaltos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Mišrainė su krabais
-
Salotos su silke
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Cezario salotos
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Prahos salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Daniškos salotos
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Silkė vyno padaže
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
Japoniškos ryžių salotos
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
-
Jautiena, kepta ar virta,
250 gramų -
Apelsinai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui dar reiks: trynys, šaukštelis garstyčių, šaukštelis cukraus, šaukštas acto, 125 ml aliejaus, apelsinas, šaukštas kukurūzų miltų, citrinos sultys, 0,5 šaukštelio druskos.
Ryžiai nuplaunami ir išverdami, išpilami į graibštą ir perliejami šaltu vandeniu. Trynys, garstyčios, cukrus, actas, druska gerai išplakama šluotele, po truputį supilamas aliejus. Apelsinų sultys atskiedžiamos vandeniu (šaukštas sulčių, 7 šaukštai vandens), jose išleidžiami kukurūzų miltai, užvirinama ir tuoj pat sumaišoma su majonezu. Ryžiai, kubeliais supjaustyta mėsa, išskaidytos apelsino skiltelės sumaišomos, salotos apšlakstomos citrinos sultimis. Paduodamos šaltos.
Komentarai (8)
-
Rima
2010-11-03 16:31
:-D idomu kas cia taip nelogiskai isdesto savo recepta :-D nieko neina suprasti :bloga:
-
MATRASAS
2010-11-01 22:41
O KUR POMIDORAI?
-
jurgita
2009-09-24 12:36
nu nemanau kad cia japoniskos salotos!!!!!!!
-
(anonimas)
2009-01-15 19:20
majonezas yra pagaminamas.
recepte parasyta jo gamyba.
-
Brigi
2008-12-24 12:57
Viskas labai netiklu.
Iš kur tas majonezas?
Kaip tiksliai viską gaminti?
Kiek gaunama šių salotų?
