
1 stiklinė | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
250 gramų | jautiena (kepta ar virta) |
1 vienetas | apelsinų |
Ryžiai nuplaunami ir išverdami, išpilami į graibštą ir perliejami šaltu vandeniu. Trynys, garstyčios, cukrus, actas, druska gerai išplakama šluotele, po truputį supilamas aliejus. Apelsinų sultys atskiedžiamos vandeniu (šaukštas sulčių, 7 šaukštai vandens), jose išleidžiami kukurūzų miltai, užvirinama ir tuoj pat sumaišoma su majonezu. Ryžiai, kubeliais supjaustyta mėsa, išskaidytos apelsino skiltelės sumaišomos, salotos apšlakstomos citrinos sultimis. Paduodamos šaltos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos salotos
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Makaronų salotos su tunu
-
Bulvių mišrainė
-
Bajoriškos salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Sodo salotos
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Prahos salotos
-
Slovakiška mišrainė
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Šventiškos salotos su argulomis
Japoniškos ryžių salotos

- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
-
Jautiena, kepta ar virta,
250 gramų -
Apelsinai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui dar reiks: trynys, šaukštelis garstyčių, šaukštelis cukraus, šaukštas acto, 125 ml aliejaus, apelsinas, šaukštas kukurūzų miltų, citrinos sultys, 0,5 šaukštelio druskos.
Ryžiai nuplaunami ir išverdami, išpilami į graibštą ir perliejami šaltu vandeniu. Trynys, garstyčios, cukrus, actas, druska gerai išplakama šluotele, po truputį supilamas aliejus. Apelsinų sultys atskiedžiamos vandeniu (šaukštas sulčių, 7 šaukštai vandens), jose išleidžiami kukurūzų miltai, užvirinama ir tuoj pat sumaišoma su majonezu. Ryžiai, kubeliais supjaustyta mėsa, išskaidytos apelsino skiltelės sumaišomos, salotos apšlakstomos citrinos sultimis. Paduodamos šaltos.
Komentarai (8)
-
Rima
2010-11-03 16:31
:-D idomu kas cia taip nelogiskai isdesto savo recepta :-D nieko neina suprasti :bloga:
-
MATRASAS
2010-11-01 22:41
O KUR POMIDORAI?
-
jurgita
2009-09-24 12:36
nu nemanau kad cia japoniskos salotos!!!!!!!
-
(anonimas)
2009-01-15 19:20
majonezas yra pagaminamas.
recepte parasyta jo gamyba.
-
Brigi
2008-12-24 12:57
Viskas labai netiklu.
Iš kur tas majonezas?
Kaip tiksliai viską gaminti?
Kiek gaunama šių salotų?