Baravykus, virtą bulvę, svogūną ir agurką supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite su pjaustyta silke. Užpilkite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais, papuoškite žalumynais.
Skanaus!
Baravykų salotos su silke
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | baravykai (marinuoti) |
| 1 vienetas | bulvių (didelė, virta) |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 3 vienetai | rauginti agurkai |
| 3 vienetai | silkė (filė) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Omletas su sūriu
-
Silkių bokšteliai
-
Mini picos su majonezu
-
Lašišos sumuštinukai
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Naminė pica
-
Svogūnai prie alaus
-
Įdarytos bulvės
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Gurmanų suktinukai
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Traktoristo pietūs
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Pusryčiai "Dopingas"
Baravykų salotos su silke
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, marinuoti,
200 gramų -
Bulvės, didelė, virta,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Rauginti agurkai,
3 vienetai -
Silkė, filė,
3 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykus, virtą bulvę, svogūną ir agurką supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite su pjaustyta silke. Užpilkite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais, papuoškite žalumynais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (6)
-
xxx
2009-11-13 07:49
baravykų niekaip ruošti nereikia, jei yra šviežių - dar geriau - pakanka tik išvirti.
-
lina
2009-11-12 20:35
ingidientuose parasyta, kad tai marinuoti baravykai, tai greiciausiai nieko nereikia daryt tik supjaustyt ;-)
-
(anonimas)
2009-09-03 11:50
O tai kaip tuos baravykus ruosti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
