Baravykus, virtą bulvę, svogūną ir agurką supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite su pjaustyta silke. Užpilkite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais, papuoškite žalumynais.
Skanaus!

Baravykų salotos su silke
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | baravykai (marinuoti) |
1 vienetas | bulvių (didelė, virta) |
0.5 vieneto | svogūnai |
3 vienetai | rauginti agurkai |
3 vienetai | silkė (filė) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Ežiukai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Marinuota silkės filė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Sūri širdelė
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
Baravykų salotos su silke
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, marinuoti,
200 gramų -
Bulvės, didelė, virta,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Rauginti agurkai,
3 vienetai -
Silkė, filė,
3 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykus, virtą bulvę, svogūną ir agurką supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite su pjaustyta silke. Užpilkite aliejumi, pabarstykite druska, pipirais, papuoškite žalumynais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (6)
-
xxx
2009-11-13 07:49
baravykų niekaip ruošti nereikia, jei yra šviežių - dar geriau - pakanka tik išvirti.
-
lina
2009-11-12 20:35
ingidientuose parasyta, kad tai marinuoti baravykai, tai greiciausiai nieko nereikia daryt tik supjaustyt ;-)
-
(anonimas)
2009-09-03 11:50
O tai kaip tuos baravykus ruosti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...