Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 valgomieji šaukštai medus
4 valgomieji šaukštai sojos padažas
1 valgomasis šaukštas sezamų aliejus
1 vienetas žalioji citrina
1 arbatinis šaukštelis paprika (saldi, malta)
1 arbatinis šaukštelis kmynai (maltas)
šiek tiek imbieras
4 skiltelės česnakas (šaknis)
1 kilogramas vištiena (sparneliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Gaminame marinatą. Dedame medų, pilame sojų padažą, sezamų aliejus, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įberiame paprikos ir kumino. Šiek tiek imbiero ir česnaką nulupame ir įtarkuojame į marinatą.
2.
Į paruoštą marinatą merkiame sparnelius. Išmaišome. Jei pageidaujate dėkite druskos. Paliekame marinuotis per naktį.
3.
Kepame 190 °C temp. orkaitėje maždaug valandą, kol gražiai apskrus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Gaminame marinatą. Dedame medų, pilame sojų padažą, sezamų aliejus, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įberiame paprikos ir kumino. Šiek tiek imbiero ir česnaką nulupame ir įtarkuojame į marinatą.

  2. Į paruoštą marinatą merkiame sparnelius. Išmaišome. Jei pageidaujate dėkite druskos. Paliekame marinuotis per naktį.

  3. Kepame 190 °C temp. orkaitėje maždaug valandą, kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų