Varškės sūris su kmynais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 litrai | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
2.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčiai "Dopingas"
- Kepenelių vyniotinis
- Liežuvio užkandėlė
- Varškės sūris su kmynais
- Vištiena drebučiuose
- Aštrus pomidorų kokteilis
- ZIGMO silkė su daržovių salsa
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Sultingas Kebabas
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Suktinukai su sūriu ir kumpiu
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Agurkų užkandis su varškės mase
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Skani užkandėlė su kepenine dešra
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Įdaryti kiaušiniai
- Užkandis "Žiemos puokštė"
Varškės sūris su kmynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
6 litrai -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...