Šulinėliai su žandenomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 lapai | sluoksniuotos tešlos |
| 1 sauja | sūris |
| 8 riekės | karštai rūkytas kiaulienos kumpis |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Tešlos lapeliai atšildomi, šiek tiek pakočiojami ir padalinami į du stačiakampius. Vienas pailgasis šonas šiek tiek įpjaunamas, maždaug kas centimetrą.
2.
Kumpio juostelės sudėliojamos ant tešlos ir ji susukama į ruloniuką.
3.
Juos sustatyti ant kepimo popieriaus arba įstatyti į keksiukų formeles.
4.
Kiaušinį išplakti ir šiuo plakiniu aptepti.
5.
Kepti apie pusvalandį iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės iš batono
-
Vištienos file užkandis
-
Sūrio piršteliai
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Svogūnai prie alaus
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Cukinijos lazdeles
-
Įdarytos bandelės
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Mini picos su majonezu
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Švelnūs suktinukai
-
Pusryčiai puodelyje
-
Bulviniai pyragėliai
-
Gurmanų suktinukai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Vegetariški čeburėkai
Šulinėliai su žandenomis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 lapai -
Sūris,
1 sauja -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
8 riekės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlos lapeliai atšildomi, šiek tiek pakočiojami ir padalinami į du stačiakampius. Vienas pailgasis šonas šiek tiek įpjaunamas, maždaug kas centimetrą.
Kumpio juostelės sudėliojamos ant tešlos ir ji susukama į ruloniuką.
Juos sustatyti ant kepimo popieriaus arba įstatyti į keksiukų formeles.
Kiaušinį išplakti ir šiuo plakiniu aptepti.
Kepti apie pusvalandį iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai