350 gramų | migdolai |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | paprika (malta) |
šiek tiek | druska |
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
- Žaismingi seniai besmegeniai
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Lenkiškai virti vėžiai
- Cukinija su feta sūriu
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Užklota pica
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Dinos sumuštinukai
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Mocarelos užkandis
- Keptas lietuviškas sūris
- Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Suši su lašiša
- Krevečių užkandėlė su majonezu
- Cukinijų užkanda
- Vyniotinis "Siurprizas"
Pikantiški migdolai
- Paruošimo laikas:
-
Migdolai,
350 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Paprika, malta
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika.
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!