Baltų serbentų sultyse ištirpinti želę - cukrų ir pavirti pusę minutės. Atvėsusią, sumaišyti su trintais persikais ir supilt į indelius. Galima įberti juodų serbentų . Valgyti sustingusią.
Skanaus.
Persikų tyrės želė su serbentais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
50 gramų | sultys (baltų serbentų) |
2 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ |
1 saujelė | juodieji serbentai |
3 vienetai | persikai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrinų putėsiai
- Juodasis tinginys
- Varškės tortas
- Varškės desertas su vaisiais
- Obuoliai šokolade
- Braškių grietinėlė
- Obuolių šerbetas
- Karamelinės lazdelės
- Šokoladiniai ledai
- „Baltosios gėlės“
- Braškumėlis
- Mascarpone pyragaičiai
- Cake pops‘ai
- Rageliai su kremu ir šilauogemis
- Želė desertas su uogiene
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Vasariškas tortas
- Uogų desertas
- Gaivus mango desertas
- Tinginių tinginys
Persikų tyrės želė su serbentais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Sultys, baltų serbentų,
50 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji serbentai,
1 saujelė -
Persikai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltų serbentų sultyse ištirpinti želę - cukrų ir pavirti pusę minutės. Atvėsusią, sumaišyti su trintais persikais ir supilt į indelius. Galima įberti juodų serbentų . Valgyti sustingusią.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...