Desertinė avižinė košė
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė avižiniai dribsniai
šiek tiek druska
2 valgomieji šaukštai cukrus (rudas)
šiek tiek riešutai (graikiniai ir pekano)
šiek tiek obuoliai (arba bananas)
2 valgomieji šaukštai sirupas (arba kondensuotas pienas)
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kiek pasūdytame vandenyje išvirti avižinę košę ir smulkintuvu sutrinti.
2.
Į stiklinę dėti pjaustytus bananus ar obuolius (apibarstytus ruduoju cukrumi ir cinamonu), dėti sluoksnį košės,o tada vėl sluoksnį bananų ar obuolių ir vėl košės.
3.
Viršų aplieti kondensuotu pienu ar sirupu ir pabarstyti riešutais, cinamonu.

Paprasta, sveika ir labai skanu :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Desertinė avižinė košė

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiek pasūdytame vandenyje išvirti avižinę košę ir smulkintuvu sutrinti.

  2. Į stiklinę dėti pjaustytus bananus ar obuolius (apibarstytus ruduoju cukrumi ir cinamonu), dėti sluoksnį košės,o tada vėl sluoksnį bananų ar obuolių ir vėl košės.

  3. Viršų aplieti kondensuotu pienu ar sirupu ir pabarstyti riešutais, cinamonu.

    Paprasta, sveika ir labai skanu :)

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (1)


  • Ema 2017-03-20 18:55

    Labai skanu patiko visiems


Daugiau receptų