Desertinė avižinė košė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | avižinių dribsnių |
1 vienetas | obuoliai arba bananai |
šiek tiek | riešutai (graikiniai ir pekano) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | sirupas (arba kondensuotas pienas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kiek pasūdytame vandenyje išvirti avižinę košę ir smulkintuvu sutrinti.
2.
Į stiklinę dėti pjaustytus bananus ar obuolius (apibarstytus ruduoju cukrumi ir cinamonu), dėti sluoksnį košės,o tada vėl sluoksnį bananų ar obuolių ir vėl košės.
3.
Viršų aplieti kondensuotu pienu ar sirupu ir pabarstyti riešutais, cinamonu.
Paprasta, sveika ir labai skanu :)
Paprasta, sveika ir labai skanu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių sulčių drebučiai
- Vaisių salotos
- Jogurto, mango ir spanguolių desertas
- Gaivus gardėsis "Avietėlė"
- Pascha
- „McFlurry“ desertas
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Sveikuolių ledai
- Želė su varške
- Nekeptas sausainių tortas su chalva
- Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
- Želė su vaisiais
- Bananų skanėstas
- Margas varškės desertas
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Vasariškas desertas
- Citrininis tiramisu
- Šokoladiniai traškučiai
- Želė tortas
Desertinė avižinė košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė -
Obuoliai arba bananai,
1 vienetas - Riešutai, graikiniai ir pekano
-
Cukrus, rudas,
2 valgomieji šaukštai -
Sirupas, arba kondensuotas pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiek pasūdytame vandenyje išvirti avižinę košę ir smulkintuvu sutrinti.
Į stiklinę dėti pjaustytus bananus ar obuolius (apibarstytus ruduoju cukrumi ir cinamonu), dėti sluoksnį košės,o tada vėl sluoksnį bananų ar obuolių ir vėl košės.
Viršų aplieti kondensuotu pienu ar sirupu ir pabarstyti riešutais, cinamonu.
Paprasta, sveika ir labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ema
2017-03-20 18:55
Labai skanu patiko visiems
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...