750 gramų | šparaginės pupelės |
100 mililitrų | raudonas vynas |
125 gramai | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
250 gramų | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duona su įdaru
- Silkė pataluose su džiovintais grybais
- Įdaryti kiaušiniai
- Avokadas su varške
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Bandelės iš batono
- Kepti svogūno žiedai
- Silkė morkų ir svogūnų patale
- Roksės užkandėlė
- Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
- Vaisių puokštė su šokolado glajumi
- Sūrio kremu įdaryta paprika
- Farširuoti kiaušiniai
- Silkė su burokėliais
- Egzotiškos Tortilijos
- Vėrinukai su lašiša
- Omletas
- Marinuota skumbrė
Burgundiškos pupelės
-
Šparaginės pupelės,
750 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
125 gramai -
Morkos,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.
Komentarai (6)
-
Gedas
2009-01-31 13:47
Labai graziai atrodo! :p Agytuk... :super: