Avižinių dribsnių košė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
šiek tiek grietinėlės, 35%
šiek tiek cukrus
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Po avižinių dribsnių košės anglai per pusryčius valgo kiaušinienę su kumpiu arba su nelabai riebiais lašiniukais. Po kiaušinienės paprastai paduodama apkepintų baltos duonos riekelių su apelsinų džemu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avižinių dribsnių košė

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Po avižinių dribsnių košės anglai per pusryčius valgo kiaušinienę su kumpiu arba su nelabai riebiais lašiniukais. Po kiaušinienės paprastai paduodama apkepintų baltos duonos riekelių su apelsinų džemu.

Reklama:

Komentarai (9)


  • Malvis 2016-02-23 09:53

    virginija prajuokinai tai neblogai, pas anglus labai skanu paragautum Tokiu patiekalu kad ir visus pirstus apsilaizytum


  • virginija 2011-07-11 00:22

    kur skanumas ir sveika,o apie anglus geriau tyleti -jovalyne


  • justas 2009-07-22 10:06

    Receptas nemokšiškas, neparašyta pagrindinio dalyko.Kokiam kiekį vandens virti????
    Na o prieskoniai, galima dėti pagal kiekvieno norus


  • m=} 2009-05-05 17:54

    visai nieko %-) %-) :super: :-D :taip:


Daugiau receptų