1 litras | aviečių (sultys) |
1.5 kilogramo | cukrus |
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo varškės desertas
- Ananasų kukuliukai
- Citrininis tiramisu
- Ryžių desertas
- Cake pops‘ai
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Abrikosų laiveliai
- Mascarpone pyragaičiai
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Labai skani braškių sriuba
- Vaisių vėrinukai
- Braškių ir bananų kokteilis
- Citrinų šerbetas
- Vaisinis kremas
- Mango pudingas
- Dribsniai su vaisiais
- Varškės skanėstas
- Gaivus tortas
- Obuolių sulčių sriuba
- Braškinis tiramisu
Aviečių sulčių drebučiai
- Paruošimo laikas:
-
Avietės, sultys,
1 litras -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.