Vištų kepenėlių paštetas
AUTORIUS:
Vaiva
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų vištų kepenėlės
1 vienetas svogūnai
3 vienetai česnakas
60 mililitrų brendis
60 gramų grietinė
120 gramų sviestas
šiek tiek prieskoniai (paukštienos su žolelėmis)
šiek tiek čiobreliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną, česnaką susmulkiname ir apkepiname svieste (60 g).
2.
Tada dedame kepenėles ir maišydami kepame 10 minučių.
3.
Pilame brendį, dedame prieskonius ir dar pakepiname 2 minutes.
4.
Viską supilame į dubenį, dedame grietinę, likusį sviestą ir sutriname iki vienalytės masės.
5.
Masę dedame į indelius ar formas ir laikome šaldytuve apie 5 valandas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištų kepenėlių paštetas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Svogūną, česnaką susmulkiname ir apkepiname svieste (60 g).

  2. Tada dedame kepenėles ir maišydami kepame 10 minučių.

  3. Pilame brendį, dedame prieskonius ir dar pakepiname 2 minutes.

  4. Viską supilame į dubenį, dedame grietinę, likusį sviestą ir sutriname iki vienalytės masės.

  5. Masę dedame į indelius ar formas ir laikome šaldytuve apie 5 valandas.

Receptą atsiuntė Vaiva
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų