Rūkytos žuvies kremas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | žuvis (rūkyta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 50 gramų | lašiša (rūkyta) |
| 100 gramų | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | pienas |
| šiek tiek | citrinos (griežinėliai) |
| šiek tiek | muskatas (maltas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| 4 vienetai | citrinos (griežinėliai) |
| šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvis nulupama, išimami kaulai. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Žuvis, svogūnas ir lašiša sumalama. Į masę supilamas pienas, majonezas, citrinos sultys, įberiama cukraus, druskos, tarkuoto muskato riešuto. Viskas sumaišoma, sudedama į nedidelį aliejumi išteptą pusdubenį ir paslegiama. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojų paštetas
-
Aguonų kremas
-
Pikantiškas sūris
-
Užtepėlė su ridikėliais
-
Karamelė
-
Vištos kepenėlių paštetas
-
Rūgštynių kremas
-
Žaliasis vištienos paštetas
-
Silkės užtepėlė
-
Vištų kepenėlių paštetas
-
Sūrio Fondiu gaminimas
-
Žemės riešutų sviestas
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Amerikietiškas kavos kremas
-
Triušio kepenėlių paštetas
-
Olandiškas grietinėlės kremas
-
Kiaušinių kremas
-
Tomo sumuštiniai
-
Grietinėlės kremas
-
Citrinų kremas
Rūkytos žuvies kremas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, rūkyta,
0.5 kilogramo -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, rūkyta,
50 gramų -
Majonezas,
100 gramų -
Pienas,
1 valgomasis šaukštas - Citrinos, griežinėliai
- Muskatas, maltas
- Druska
- Cukrus
-
Citrinos, griežinėliai,
4 vienetai - Petražolės, lapeliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis nulupama, išimami kaulai. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Žuvis, svogūnas ir lašiša sumalama. Į masę supilamas pienas, majonezas, citrinos sultys, įberiama cukraus, druskos, tarkuoto muskato riešuto. Viskas sumaišoma, sudedama į nedidelį aliejumi išteptą pusdubenį ir paslegiama. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
