Rūkytos žuvies kremas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo žuvis (rūkyta)
1 vienetas svogūnai
1 valgomasis šaukštas aliejaus
50 gramų lašiša (rūkyta)
100 gramų majonezas
1 valgomasis šaukštas pienas
šiek tiek citrinos (griežinėliai)
šiek tiek muskatas (maltas)
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
4 vienetai citrinos (griežinėliai)
šiek tiek petražolės (lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvis nulupama, išimami kaulai. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Žuvis, svogūnas ir lašiša sumalama. Į masę supilamas pienas, majonezas, citrinos sultys, įberiama cukraus, druskos, tarkuoto muskato riešuto. Viskas sumaišoma, sudedama į nedidelį aliejumi išteptą pusdubenį ir paslegiama. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rūkytos žuvies kremas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvis nulupama, išimami kaulai. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Žuvis, svogūnas ir lašiša sumalama. Į masę supilamas pienas, majonezas, citrinos sultys, įberiama cukraus, druskos, tarkuoto muskato riešuto. Viskas sumaišoma, sudedama į nedidelį aliejumi išteptą pusdubenį ir paslegiama. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų