500 gramų | vištiena (faršas) |
400 gramų | žiediniai kopūstai |
0.5 litro | sultinys |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | citrinos |
200 gramų | grietinė |
3 vienetai | kopūstai (lapai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrinų kremas
- Užtepėlė su ridikėliais
- Šokoladinis mascarpone kremas
- Amerikietiškas kavos kremas
- Kiškio paštetas
- Varškės padažas
- Bananinis kremas
- Vištų kepenėlių paštetas
- Rūkytos žuvies kremas
- Kakavinis kremas
- Naminis šokoladinis kremas
- Aguonų kremas
- Rūgštynių kremas
- Varškės kremas
- Kežas
- Triušio kepenėlių paštetas
- Kremas iš grietinėlės
- Varškės kremas su vaisiais
- Riešutų padažas
- Kavos kremas
Žaliasis vištienos paštetas
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, faršas,
500 gramų -
Žiediniai kopūstai,
400 gramų -
Sultinys,
0.5 litro -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Grietinė,
200 gramų -
Kopūstai, lapai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstų žiedynėlius sudėti į verdantį sultinį ir virti 8 min. Po to išgriebti, sutrinti maišikliu ir sumaišyti su malta mėsa. Įmušti kiaušinius, suberti miltus, tarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinų sultis, sudėti grietinę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir gerai išminkyti. Riebalais pateptą pašteto formą iškloti verdančiu vandeniu nuplikytais kopūstų lapais, sudėti faršą ir uždengti likusiais lapais. Indą su paštetu įstatyti į didesnę skardą su vandeniu ir 180 laipsnių karštumo kepti orkaitėje.
Komentarai (5)
-
Jana
2015-10-11 01:05
O sakykit kiek laiko reikia kepti?