Žaliasis vištienos paštetas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | vištiena (faršas) |
| 400 gramų | žiediniai kopūstai |
| 0.5 litro | sultinys |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | citrinos |
| 200 gramų | grietinė |
| 3 vienetai | kopūstai (lapai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kopūstų žiedynėlius sudėti į verdantį sultinį ir virti 8 min. Po to išgriebti, sutrinti maišikliu ir sumaišyti su malta mėsa. Įmušti kiaušinius, suberti miltus, tarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinų sultis, sudėti grietinę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir gerai išminkyti. Riebalais pateptą pašteto formą iškloti verdančiu vandeniu nuplikytais kopūstų lapais, sudėti faršą ir uždengti likusiais lapais. Indą su paštetu įstatyti į didesnę skardą su vandeniu ir 180 laipsnių karštumo kepti orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kežas
-
Naminis šokoladinis kremas
-
Užtepėlė su ridikėliais
-
Karamelė
-
Riešutų padažas
-
Citrinų kremas
-
Sūrio Fondiu gaminimas
-
Pikantiškas sūris
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Šaltalankių sviestas
-
Kiaušinių kremas
-
Rūkytos žuvies kremas
-
Kiškio paštetas
-
Bananinis kremas
-
Vištų kepenėlių paštetas
-
Kakavinis kremas
-
Varškės kremas
-
Amerikietiškas kavos kremas
-
Grietinėlės kremas
-
Varškės kremas su apelsinais
Žaliasis vištienos paštetas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, faršas,
500 gramų -
Žiediniai kopūstai,
400 gramų -
Sultinys,
0.5 litro -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Grietinė,
200 gramų -
Kopūstai, lapai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstų žiedynėlius sudėti į verdantį sultinį ir virti 8 min. Po to išgriebti, sutrinti maišikliu ir sumaišyti su malta mėsa. Įmušti kiaušinius, suberti miltus, tarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinų sultis, sudėti grietinę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir gerai išminkyti. Riebalais pateptą pašteto formą iškloti verdančiu vandeniu nuplikytais kopūstų lapais, sudėti faršą ir uždengti likusiais lapais. Indą su paštetu įstatyti į didesnę skardą su vandeniu ir 180 laipsnių karštumo kepti orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Jana
2015-10-11 01:05
O sakykit kiek laiko reikia kepti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
