
Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės užkandėlė
-
Įdarytas pomidoras
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Pica
-
Kiaušiniai su arbata
-
Fondiu iš moliūgo
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Įdaryti pomidorai
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Traškios vištienos juostelės
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Bulviniai traškučiai
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Naminė pica su faršu
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Sumuštinukai
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...