Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | žiediniai kopūstai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Fokačija su pagardais
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Čeburekai su grybais
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Nesaldūs keksiukai
-
Silkė su plakta grietine
-
Traškios vištienos juostelės
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Originalūs sumuštiniai
-
Pica
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Gurmanų suktinukai
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Silkė pataluose
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Parmezano morengai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepti žuvies piršteliai
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
