
Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Įdarytas pomidoras
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Sojos faršas su makaronais
-
Omleto keksiukai
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Įdarytas agurotis
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Greitas užkandis
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Įdaryta paprika
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Olgos šventinė silkutė
-
Pusryčiai puodelyje
-
Virtinukai su grybais
-
Marinuota skumbrė
-
Maltinukai drebučiuose
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...