Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | žiediniai kopūstai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėrinukai
-
Silkė su paprikomis
-
Duona su įdaru
-
Omletas
-
Krevetės su pomidorais
-
Naminė pica
-
Bulvių kamuoliukai
-
Užklota pica
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Omletas su sūriu
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Duona su sūriu
-
Cukinija su feta sūriu
-
Velykų belaukiant
-
Šokoladinės braškės
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
