
Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Vėrinukai su lašiša
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Keptos krevetės
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Sūrio ritinukai
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Keptos krevetės
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...