Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | žiediniai kopūstai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota silkės filė
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Įdaryti pomidorai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Dešrelės spiralėje
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Buritos (burritos)
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Silkė burokėlių patale
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Silkė su burokėliais
-
Pikantiškos sraigės
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
