
Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Sūrio sausainiai
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Šventiniai krepšeliai
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Keptos bulvės
-
Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
-
Olandiška silkė
-
Cukinija su feta sūriu
-
Vištos spurgos
-
Sūrio suktinukai
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Vytinta išpjova
-
Krevetės patale
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...