Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
- Įdaryti agurkėliai
- Suši su lašiša
- Avokadų laiveliai grilyje
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Tartaletės su lašiša ir ikrais
- Lašišos sumuštinukai
- Stirnienos vyniotiniai
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
- Krabų mėsos „Rafaelo“
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
- Omletas
- Duonos "suši"
- Kepenų paštetas
- Spurgos iš varškės
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Varškės ir duonos blynai
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...