
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | citrinų sultys |
1 pakelis | vafliai (ar saldainiai, nesaldūs) |
100 gramų | sūris (lyudytas, tepamas) |
50 gramų | sūris (maskarponė) |
100 gramų | lašiša (sūdyta, file) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
3.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Valentino sumuštinukai
-
Vištienos sandvičiai
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Picos - ricos
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Sumuštiniai su mėlynėmis
-
Kiaulienos mėsainis
-
Keptos sūrio lazdelės
-
Skrebučiai
-
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Traškūs pusryčių skrebučiai
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Nerealus mėsainis su maltiniu
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Citrinų sultys
-
Vafliai, ar saldainiai, nesaldūs,
1 pakelis -
Sūris, lyudytas, tepamas,
100 gramų -
Sūris, maskarponė,
50 gramų -
Lašiša, sūdyta, file,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...