Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | citrinų sultys |
| 1 pakelis | vafliai (ar saldainiai, nesaldūs) |
| 100 gramų | sūris (lyudytas, tepamas) |
| 50 gramų | sūris (maskarponė) |
| 100 gramų | lašiša (sūdyta, file) |
| 1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
3.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
-
Sotusis mėsainis
-
Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
-
Vėrinukai
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Simo Jasaičio mėsainis
-
Sumuštiniai "Spalvingas rytas"
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Sumuštinukai su juodaisias ikrais ir krabų lazdelėmis
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Tobulas burgeris
-
Sumuštinukai su silke
-
Nerealus mėsainis su maltiniu
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Citrinų sultys
-
Vafliai, ar saldainiai, nesaldūs,
1 pakelis -
Sūris, lyudytas, tepamas,
100 gramų -
Sūris, maskarponė,
50 gramų -
Lašiša, sūdyta, file,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
