
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | citrinų sultys |
1 pakelis | vafliai (ar saldainiai, nesaldūs) |
100 gramų | sūris (lyudytas, tepamas) |
50 gramų | sūris (maskarponė) |
100 gramų | lašiša (sūdyta, file) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
3.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su lašiša ir poru
-
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Festivalio sumuštinis
-
Karšti sumuštiniai
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Mini sumuštinukai
-
Lauko sumuštinis su krevetėmis
-
Roterdamo riekelės
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Sumuštinukai
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Linksmasis sumuštinis
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Citrinų sultys
-
Vafliai, ar saldainiai, nesaldūs,
1 pakelis -
Sūris, lyudytas, tepamas,
100 gramų -
Sūris, maskarponė,
50 gramų -
Lašiša, sūdyta, file,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...