
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | citrinų sultys |
1 pakelis | vafliai (arba trapučiai, nesaldūs) |
100 gramų | sūris (lydytas) |
50 gramų | sūris (maskarpone) |
100 gramų | lašiša (sūdyta, file) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
3.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
-
Gardūs dešrainiai
-
Sumuštiniai su pievagrybiais
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Sumuštinukai su paprika ir sūriu
-
Picos - ricos
-
Arvydo "Sveikuolių sumuštiniai"
-
Valentino sumuštinukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Greitas mėsainis su maltinuku
-
Traškūs pusryčių skrebučiai
-
Šefo Luko mėsainis
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Sumuštinukai su krabų lazdelėmis
-
Sumuštinukai su juodaisias ikrais ir krabų lazdelėmis
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Citrinų sultys
-
Vafliai, arba trapučiai, nesaldūs,
1 pakelis -
Sūris, lydytas,
100 gramų -
Sūris, maskarpone,
50 gramų -
Lašiša, sūdyta, file,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...