
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | citrinų sultys |
1 pakelis | vafliai (arba trapučiai, nesaldūs) |
100 gramų | sūris (lydytas) |
50 gramų | sūris (maskarpone) |
100 gramų | lašiša (sūdyta, file) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
3.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Naminis burgeris su maltiniu
-
Sumuštiniai "Spalvingas rytas"
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Sotūs sumuštinukai "Žuvinukai"
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Tomo sveikuoliškas burgeris
-
Šilti sumuštiniai
-
Originalūs sumuštiniai
-
Kiaulienos mėsainis
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Akytieji sumuštiniai
-
Sumuštinukai su sūriu
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Mini sumuštinukai
-
Grūdėtos varškės ir avokado sumuštinukai
-
Simo Jasaičio mėsainis
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Citrinų sultys
-
Vafliai, arba trapučiai, nesaldūs,
1 pakelis -
Sūris, lydytas,
100 gramų -
Sūris, maskarpone,
50 gramų -
Lašiša, sūdyta, file,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...