Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
| šiek tiek | sviestas |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Jei neturiu Šeimininkes sviesto, naudoju įprastą ir pabarstau Persilado prieskonių.
2.
Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais.
3.
Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako.
4.
Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėtipuselę vyšninio pomidoro ir pabarstyti kapotais krapais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Vištiena salierų loveliuose
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Mini sumuštinukai
-
Sūrio sumuštinis
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Sumuštiniai su persikų uogiene
-
Vėrinukai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Vėrinukai su lašiša
-
Vieno kąsnio sumuštinukai
-
Užkandėlė su silke
-
Sumuštinukai su paprika ir sūriu
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Pavyduolių sumuštinukai
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas - Sviestas
-
Kiaušiniai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Majonezas, VILNIUS
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Jei neturiu Šeimininkes sviesto, naudoju įprastą ir pabarstau Persilado prieskonių.
Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais.
Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako.
Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėtipuselę vyšninio pomidoro ir pabarstyti kapotais krapais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
