
Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
šiek tiek | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
1 skiltelė | česnakas |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Jei neturiu Šeimininkes sviesto, naudoju įprastą ir pabarstau Persilado prieskonių.
2.
Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais.
3.
Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako.
4.
Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėtipuselę vyšninio pomidoro ir pabarstyti kapotais krapais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Užkandėlė su silke
-
Vėrinukai su lašiša
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Sumuštiniai su agurkais ir morkomis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Sumuštiniai su persikų uogiene
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Sūrio sumuštinis
-
Lašišos sumuštinukai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Mini sumuštinukai
-
Pavyduolių sumuštinukai
-
Vėrinukai
Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas - Sviestas
-
Kiaušiniai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Majonezas, VILNIUS
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Jei neturiu Šeimininkes sviesto, naudoju įprastą ir pabarstau Persilado prieskonių.
Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais.
Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako.
Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėtipuselę vyšninio pomidoro ir pabarstyti kapotais krapais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...