
Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
šiek tiek | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
1 skiltelė | česnakas |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Jei neturiu Šeimininkes sviesto, naudoju įprastą ir pabarstau Persilado prieskonių.
2.
Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais.
3.
Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako.
4.
Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėtipuselę vyšninio pomidoro ir pabarstyti kapotais krapais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Vėrinukai
-
Pavyduolių sumuštinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Sumuštinukai su paprika ir sūriu
-
Vėrinukai su lašiša
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Sumuštiniai su persikų uogiene
-
Sumuštinukai su silke
-
Vištiena salierų loveliuose
-
Užkandėlė su silke
-
Lašišos sumuštinukai
-
Mini sumuštinukai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Vieno kąsnio sumuštinukai
-
Vėrinukai su kumpiu
Sumuštinukai su kiaušinių aptepu ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas - Sviestas
-
Kiaušiniai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Majonezas, VILNIUS
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Jei neturiu Šeimininkes sviesto, naudoju įprastą ir pabarstau Persilado prieskonių.
Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais.
Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako.
Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėtipuselę vyšninio pomidoro ir pabarstyti kapotais krapais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...