Sūrio užkandis su totorišku padažu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 4 pakeliai | sūris (MILDĖS) | |
| 5 vienetai | kiaušiniai | |
| 600 gramų | džiūvėsėliai | |
| 1.5 litro | aliejaus | |
| šiek tiek | prieskoninės žolelės (džiovintos) | |
| šiek tiek | druska | |
| 100 | miltai | |
| Padažui: | ||
| 2 vienetai | agurkų (marinuoti) | |
| 100 gramų | majonezas | |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius išmaišyti su miltais ir druska. Tada sūrio lazdeles apvolioti paruoštoje masėje ir apvolioti džiūvėsėlių ir prieskoninių žolelių masėje. Procedūrą dar kartą pakartoti.
2.
Paruoštas lazdeles virti iki 150 ° C temp. įkaitintame aliejuje kelias minutes.
3.
Užkandį patiekite su totorišku padažu (smulkia supjaustykite marinuotus agurkėlius ir išmaišykite su majonezu ir smulkintu virtu kiaušiniu).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Skrebučiai
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
-
Vegetariški sumuštiniai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai
-
Roterdamo riekelės
-
Tobulas mėsainis
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Karšti sumuštiniai
-
Keptos batono riekelės su medumi
-
Sumuštiniai "Spalvingas rytas"
-
Prancūziškas skrebutis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Mėsainis su vištiena
-
Traškūs pusryčių skrebučiai
Sūrio užkandis su totorišku padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sūris, MILDĖS,
4 pakeliai -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Džiūvėsėliai,
600 gramų -
Aliejus,
1.5 litro - Prieskoninės žolelės, džiovintos
- Druska
-
Miltai,
100 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Majonezas,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išmaišyti su miltais ir druska. Tada sūrio lazdeles apvolioti paruoštoje masėje ir apvolioti džiūvėsėlių ir prieskoninių žolelių masėje. Procedūrą dar kartą pakartoti.
Paruoštas lazdeles virti iki 150 ° C temp. įkaitintame aliejuje kelias minutes.
Užkandį patiekite su totorišku padažu (smulkia supjaustykite marinuotus agurkėlius ir išmaišykite su majonezu ir smulkintu virtu kiaušiniu).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
