Sūrio užkandis su totorišku padažu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 4 pakeliai | sūris (MILDĖS) | |
| 5 vienetai | kiaušiniai | |
| 600 gramų | džiūvėsėliai | |
| 1.5 litro | aliejaus | |
| šiek tiek | prieskoninės žolelės (džiovintos) | |
| šiek tiek | druska | |
| 100 | miltai | |
| Padažui: | ||
| 2 vienetai | agurkų (marinuoti) | |
| 100 gramų | majonezas | |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius išmaišyti su miltais ir druska. Tada sūrio lazdeles apvolioti paruoštoje masėje ir apvolioti džiūvėsėlių ir prieskoninių žolelių masėje. Procedūrą dar kartą pakartoti.
2.
Paruoštas lazdeles virti iki 150 ° C temp. įkaitintame aliejuje kelias minutes.
3.
Užkandį patiekite su totorišku padažu (smulkia supjaustykite marinuotus agurkėlius ir išmaišykite su majonezu ir smulkintu virtu kiaušiniu).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Karšti sumuštiniai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai
-
Vegetariški sumuštiniai
-
Dešrainis
-
Pusryčiai puodelyje
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Festivalio sumuštinis
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Naminis burgeris su maltiniu
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Keptos sūrio lazdelės
-
Mėsainis su vištiena
-
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
-
Krevečių sumuštiniai
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Pusryčių skrebučiai
-
Sotusis mėsainis
Sūrio užkandis su totorišku padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sūris, MILDĖS,
4 pakeliai -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Džiūvėsėliai,
600 gramų -
Aliejus,
1.5 litro - Prieskoninės žolelės, džiovintos
- Druska
-
Miltai,
100 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Majonezas,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išmaišyti su miltais ir druska. Tada sūrio lazdeles apvolioti paruoštoje masėje ir apvolioti džiūvėsėlių ir prieskoninių žolelių masėje. Procedūrą dar kartą pakartoti.
Paruoštas lazdeles virti iki 150 ° C temp. įkaitintame aliejuje kelias minutes.
Užkandį patiekite su totorišku padažu (smulkia supjaustykite marinuotus agurkėlius ir išmaišykite su majonezu ir smulkintu virtu kiaušiniu).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
