
Sūrio užkandis su totorišku padažu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 pakeliai | sūris (MILDĖS) | |
5 vienetai | kiaušiniai | |
600 gramų | džiūvėsėliai | |
1.5 litro | aliejaus | |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (džiovintos) | |
šiek tiek | druska | |
100 | miltai | |
Padažui: | ||
2 vienetai | agurkų (marinuoti) | |
100 gramų | majonezas | |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius išmaišyti su miltais ir druska. Tada sūrio lazdeles apvolioti paruoštoje masėje ir apvolioti džiūvėsėlių ir prieskoninių žolelių masėje. Procedūrą dar kartą pakartoti.
2.
Paruoštas lazdeles virti iki 150 ° C temp. įkaitintame aliejuje kelias minutes.
3.
Užkandį patiekite su totorišku padažu (smulkia supjaustykite marinuotus agurkėlius ir išmaišykite su majonezu ir smulkintu virtu kiaušiniu).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos mėsainis
-
Roterdamo riekelės
-
Skrebučiai
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Sumuštiniai
-
Lauko sumuštinis su krevetėmis
-
Skrebučiai su sūriu
-
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
-
Tobulas burgeris
-
Burgeris and laužo
-
Akytieji sumuštiniai
-
Pusryčiai puodelyje
-
Šilti sumuštiniai
-
Festivalio sumuštinis
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Gardūs dešrainiai
-
Simo Jasaičio mėsainis
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
Sūrio užkandis su totorišku padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sūris, MILDĖS,
4 pakeliai -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Džiūvėsėliai,
600 gramų -
Aliejus,
1.5 litro - Prieskoninės žolelės, džiovintos
- Druska
-
Miltai,
100 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Majonezas,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išmaišyti su miltais ir druska. Tada sūrio lazdeles apvolioti paruoštoje masėje ir apvolioti džiūvėsėlių ir prieskoninių žolelių masėje. Procedūrą dar kartą pakartoti.
Paruoštas lazdeles virti iki 150 ° C temp. įkaitintame aliejuje kelias minutes.
Užkandį patiekite su totorišku padažu (smulkia supjaustykite marinuotus agurkėlius ir išmaišykite su majonezu ir smulkintu virtu kiaušiniu).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...