Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
| 1 pakelis | prancūziško batono |
| 2 vienetai | kriaušės |
| 250 gramų | pelėsinis sūris |
| 200 gramų | anakardžių riešutų |
| 100 gramų | pistacijos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Supjaustykite prancūzišką batoną riekėmis. Nulupkite ir supjaustykite kriaušes. Supjaustykite pelėsinį sūrį, išlukštenkite pistacijos riešutus.
2.
Dėkite ant prancūziško batono supjaustytas kriaušes. Po to pelėsinį sūrį ir į jį įsmeikite riešutus.
3.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laispnių, į skardą tieskite kepimo popierių ir dėkite sumuštinius.
4.
Kepkite apie 15 - 20 minučių, kol kriaušės suminkštės ir išsilydys sūris.
5.
Labai skanūs ir šalti. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Slovakiški sumuštinukai
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Akytieji sumuštiniai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Gardūs sumuštiniai su ananasu
-
Pusryčiai puodelyje
-
Greitas mėsainis su maltinuku
-
Karšti sumuštiniai
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Šeštadienio sumuštiniai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Naminis burgeris su maltiniu
-
Burgeris
-
Sumuštiniai su pievagrybiais
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Keptos sūrio lazdelės
-
Keptas sumuštinis
-
Tobulas burgeris
Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Prancūziškas batonas,
1 pakelis -
Kriaušės,
2 vienetai -
Pelėsinis sūris,
250 gramų -
Anakardžių riešutai,
200 gramų -
Pistacijos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Monika
Gaminimo eiga:
Supjaustykite prancūzišką batoną riekėmis. Nulupkite ir supjaustykite kriaušes. Supjaustykite pelėsinį sūrį, išlukštenkite pistacijos riešutus.
Dėkite ant prancūziško batono supjaustytas kriaušes. Po to pelėsinį sūrį ir į jį įsmeikite riešutus.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laispnių, į skardą tieskite kepimo popierių ir dėkite sumuštinius.
Kepkite apie 15 - 20 minučių, kol kriaušės suminkštės ir išsilydys sūris.
Labai skanūs ir šalti. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
