Kiaušinį išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, aliejumi ir jogurtu.
Berkite miltus, kepimo miltelius, tarkuotą šokoladą ir greitai gerai išmaišykite.
Šokoladiniai keksiukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 250 gramų | miltai |
| 100 gramų | šokoladas |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| 250 mililitrų | natūralaus jogurto |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 125 gramai | cukrus |
| 1 pakelis | vanilinis cukrus |
| 80 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Masę krėskite į keksiukų formeles ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 25 - 30 minučių, kol pagels.
Baigę leiskite praaušti, tada išimkite iš formų ir visiškai ataušinkite.
Baigę leiskite praaušti, tada išimkite iš formų ir visiškai ataušinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgo keksas su vyšniomis
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Keksiukai su braškiniu kremu
-
Mikro keksiukai
-
Keksiukai su bananais ir medumi
-
Bananiniai SPELTA keksiukai
-
Dvispalvis keksas su šokoladu
-
Keksiukai – saldukai
-
Alinos keksiukai
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Keksiukai su persikais
-
Spelkeksas
-
Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Keksiukai su juodaisiais serbentais
-
Bananų keksas
-
Keksas x 2
-
Citrininis keksas su aguonomis
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Margi keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
250 gramų -
Šokoladas,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Natūralus jogurtas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
125 gramai -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis -
Aliejus,
80 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, aliejumi ir jogurtu.
Berkite miltus, kepimo miltelius, tarkuotą šokoladą ir greitai gerai išmaišykite.Masę krėskite į keksiukų formeles ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 25 - 30 minučių, kol pagels.
Baigę leiskite praaušti, tada išimkite iš formų ir visiškai ataušinkite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
