
Smegenų paštetas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulės smegenys |
250 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | citrinos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smegenys 2 val. mirkomos šaltame parūgštintame vandenyje ir, nuėmus plėvę, ištrinamos pro sietelį. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste. Lašiniukai supjaustomi mažais kubiukais. Svogūnai ir lašiniukai sudedami į ištrintas smegenis, pagardinama prieskoniais ir gerai išsukama. Masė sudedama į paruoštą formą ir iškepama orkaitėje. Atvėsęs formoje paštetas iškrečiamas į lėkštę ir puošiamas citrinos griežinėliais bei žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešriukai
-
Skanūs sumuštiniai
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Silkės užkandėlė
-
Krevetės patale
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Keptos krevetės
-
Duonos riekutės tešloje
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Įdarytos bulvės
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
Smegenų paštetas
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės smegenys,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Sviestas
- Citrinos
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smegenys 2 val. mirkomos šaltame parūgštintame vandenyje ir, nuėmus plėvę, ištrinamos pro sietelį. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste. Lašiniukai supjaustomi mažais kubiukais. Svogūnai ir lašiniukai sudedami į ištrintas smegenis, pagardinama prieskoniais ir gerai išsukama. Masė sudedama į paruoštą formą ir iškepama orkaitėje. Atvėsęs formoje paštetas iškrečiamas į lėkštę ir puošiamas citrinos griežinėliais bei žalumynais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...