Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 vienetai | burokėliai ( virti) |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 1 sauja | slyvos (džiovintos) |
| 1 sauja | graikiniai riešutai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su vištiena
-
Salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Moliūgo salotos
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Bulvių salotos daniškai
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Sojų salotos
-
Mišrainė "Dovana"
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Paprastos makaronų salotos
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Duonos užkandėlė
-
Silkė su daržovėmis
-
Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Slyvos, džiovintos,
1 sauja -
Graikiniai riešutai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
