Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | burokėliai ( virti) |
2 vienetai | obuoliai |
1 sauja | slyvos (džiovintos) |
1 sauja | graikiniai riešutai |
2 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Cukinija su ančiuviais
- Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
- Pievagrybiai su svogūnais
- Makaronų salotos su kumpiu
- Karštos vištienos salotos
- Konservuotų grybų salotos
- Bulvių salotos su svogūnais
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Valentino salotos
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Baltos salotos su dešra
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Grybai salotų padaže
- Makaronai su papaja
- Lengvos pavasario salotos
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Bajoriškos salotos
- Mišrainė su vištiena ir grybais
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Slyvos, džiovintos,
1 sauja -
Graikiniai riešutai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...