Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 vienetai | burokėliai ( virti) |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 1 sauja | slyvos (džiovintos) |
| 1 sauja | graikiniai riešutai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su baklažanais
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Itališkos salotos
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Azijos salotos
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Silkė su borukėliais
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Linos makaronų mišrainė
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Salotos su jautiena
-
Salotos su silke
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Rudenio salotos su silke
-
Salotos su menkėmis
-
Kopūstų ir daržovių salotos
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Slyvos, džiovintos,
1 sauja -
Graikiniai riešutai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
