Padažui dar reiks: 0,5 stiklinės majonezo, 0,5 litro pieno, truputį acto, cukraus.
Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai. Obuolys, svogūnai ir agurkas supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras — mažais kubiukais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuolių, svogūnų ir agurkų griežinėliais, užpilama padažu ir apibarstoma salierais ir morkomis. Padažui majonezas išplakamas su pienu, pagal skonį įpilama acto ir cukraus. Į padažą galima sudėti pertrintus silkių pienius. Padažu užpiltos silkės palaikomos šaltoje vietoje 24 valandas.
Silkė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | silkė |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | rauginti agurkai |
| 1 vienetas | morkos (virta) |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 1 vienetas | salierai (virtas) |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos "Ananasas"
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Japoniškos salotos
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Makaronai su baklažanais
-
Baravykų salotos su padažu
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Silkė vyno padaže
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Salotos su vištiena
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Pupelių mišrainė
Silkė su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rauginti agurkai,
1 vienetas -
Morkos, virta,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Salierai, virtas,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reiks: 0,5 stiklinės majonezo, 0,5 litro pieno, truputį acto, cukraus.
Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai. Obuolys, svogūnai ir agurkas supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras — mažais kubiukais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuolių, svogūnų ir agurkų griežinėliais, užpilama padažu ir apibarstoma salierais ir morkomis. Padažui majonezas išplakamas su pienu, pagal skonį įpilama acto ir cukraus. Į padažą galima sudėti pertrintus silkių pienius. Padažu užpiltos silkės palaikomos šaltoje vietoje 24 valandas.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Tom
2010-12-22 21:30
Is silkes pienas pasalina perdideli kieki druskos ir jai suteikia labai malonu aromata. gal keista, bet pabandykite.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
