Padažui dar reiks: 0,5 stiklinės majonezo, 0,5 litro pieno, truputį acto, cukraus.
Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai. Obuolys, svogūnai ir agurkas supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras — mažais kubiukais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuolių, svogūnų ir agurkų griežinėliais, užpilama padažu ir apibarstoma salierais ir morkomis. Padažui majonezas išplakamas su pienu, pagal skonį įpilama acto ir cukraus. Į padažą galima sudėti pertrintus silkių pienius. Padažu užpiltos silkės palaikomos šaltoje vietoje 24 valandas.

Silkė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | rauginti agurkai |
1 vienetas | morkos (virta) |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | salierai (virtas) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Sočioji mišrainė
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Daniškos salotos
-
Širdžių salotos
-
Rusiška mišrainė
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Baltos salotos su dešra
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Moliūgo salotos
-
Ananasinė mišrainė
-
Mišrainė "Meilė"
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Salotos
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
Silkė su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rauginti agurkai,
1 vienetas -
Morkos, virta,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Salierai, virtas,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reiks: 0,5 stiklinės majonezo, 0,5 litro pieno, truputį acto, cukraus.
Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai. Obuolys, svogūnai ir agurkas supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras — mažais kubiukais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuolių, svogūnų ir agurkų griežinėliais, užpilama padažu ir apibarstoma salierais ir morkomis. Padažui majonezas išplakamas su pienu, pagal skonį įpilama acto ir cukraus. Į padažą galima sudėti pertrintus silkių pienius. Padažu užpiltos silkės palaikomos šaltoje vietoje 24 valandas.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Tom
2010-12-22 21:30
Is silkes pienas pasalina perdideli kieki druskos ir jai suteikia labai malonu aromata. gal keista, bet pabandykite.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...