Padažui dar reiks: 0,5 stiklinės majonezo, 0,5 litro pieno, truputį acto, cukraus.
Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai. Obuolys, svogūnai ir agurkas supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras — mažais kubiukais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuolių, svogūnų ir agurkų griežinėliais, užpilama padažu ir apibarstoma salierais ir morkomis. Padažui majonezas išplakamas su pienu, pagal skonį įpilama acto ir cukraus. Į padažą galima sudėti pertrintus silkių pienius. Padažu užpiltos silkės palaikomos šaltoje vietoje 24 valandas.
Silkė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | silkė |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | rauginti agurkai |
| 1 vienetas | morkos (virta) |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 1 vienetas | salierai (virtas) |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Žalioji kiaušinienė
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Virtų pupų mišrainė
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Salotos su jautiena
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Žiemos mišrainė
-
Salotos su tunu
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Jautienos salotos
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Silkės tortas
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Lašišos nugarėlių salotos
Silkė su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rauginti agurkai,
1 vienetas -
Morkos, virta,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Salierai, virtas,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reiks: 0,5 stiklinės majonezo, 0,5 litro pieno, truputį acto, cukraus.
Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai. Obuolys, svogūnai ir agurkas supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras — mažais kubiukais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuolių, svogūnų ir agurkų griežinėliais, užpilama padažu ir apibarstoma salierais ir morkomis. Padažui majonezas išplakamas su pienu, pagal skonį įpilama acto ir cukraus. Į padažą galima sudėti pertrintus silkių pienius. Padažu užpiltos silkės palaikomos šaltoje vietoje 24 valandas.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Tom
2010-12-22 21:30
Is silkes pienas pasalina perdideli kieki druskos ir jai suteikia labai malonu aromata. gal keista, bet pabandykite.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
