
Žiedinių kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | lazdyno riešutai (kapoti) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukraus pudra |
šiek tiek | petražolės (pjaustytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplautas žiedinis kopūstas išskirstomas žiedynėliais, 15 min. pamirkomas parūgštintame vandenyje. Išgriebiamas kiaurasamčiu, vanduo nuvarvinamas. Pridedama kapotų riešutų, su cukrumi ir druska sumaišytos grietinės. Viskas apibarstoma petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Aštrios morkų salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Silkės mišrainė avokado laivelyje
-
Krevečių salotos su padažu
-
Sojų salotos
-
Žalioji kiaušinienė
-
Svogūnai su actu
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Šviežių grybų salotos
-
Salotos su pupelėmis
-
Salotos "Vasaros prisiminimas"
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Žiemos salotos
-
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Rūgščios daržovių salotos
Žiedinių kopūstų salotos
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
400 gramų -
Lazdyno riešutai, kapoti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukraus pudra
- Petražolės, pjaustytos
Gaminimo eiga:
Nuplautas žiedinis kopūstas išskirstomas žiedynėliais, 15 min. pamirkomas parūgštintame vandenyje. Išgriebiamas kiaurasamčiu, vanduo nuvarvinamas. Pridedama kapotų riešutų, su cukrumi ir druska sumaišytos grietinės. Viskas apibarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...