
3 skiltelės | česnakas |
120 gramų | ryžiai |
300 gramų | žuvis (bet kokios žuvies filė) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
1 sauja | petražolės |
2 vienetai | pomidorai |
Žuvies filė, pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Sutarkuoti svogūną, česnaką ir morką. Susmulkinti petražoles.
Pomidorus, žuvį, svogūnus, morkas, česnaką pakepinti aliejuje iki 10 minučių.
Daržoves ir žuvį sumaišyti su nusivarvėjusiais ryžiais. Paskaninti prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Karštos vištienos salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Saldžios vištienos salotos
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Bavarijos salotos
-
Cukinija su ančiuviais
-
Salotos su apelsinu
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Salotos drebučiuose
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Salotos su vištiena
-
Pievagrybių mišrainė
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
Ryžių salotos su žuvimi

- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Ryžiai,
120 gramų -
Žuvis, bet kokios žuvies filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Petražolės,
1 sauja -
Pomidorai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius išvirti vandenyje. Sudėti ryžius į verdantį vandenį, primažinti ugnį iki silpnos ir virti apie 15-20 minučių. Po to nupilti vandenį.
Žuvies filė, pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Sutarkuoti svogūną, česnaką ir morką. Susmulkinti petražoles.
Pomidorus, žuvį, svogūnus, morkas, česnaką pakepinti aliejuje iki 10 minučių.
Daržoves ir žuvį sumaišyti su nusivarvėjusiais ryžiais. Paskaninti prieskoniais.
Komentarai (3)
-
Arnas
2012-05-03 16:32
Kalbant apie žuvį - nuoširdžiai rekomenduoju paragauti Afrikinio Šamo! Taikome naują žuvies pristatymo į Jums patogiausią vietą sistemą, kuomet žuvis visada pristatoma tik pati šviežiausia. Daugiau informacijos kaip ją įsigyti, kainos, ir informacijos apie šią įdomią žuvį – vvv.skanizuvis.weebly.com, arba [email protected]