
3 skiltelės | česnakas |
120 gramų | ryžiai |
300 gramų | žuvis (bet kokios žuvies filė) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
1 sauja | petražolės |
2 vienetai | pomidorai |
Žuvies filė, pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Sutarkuoti svogūną, česnaką ir morką. Susmulkinti petražoles.
Pomidorus, žuvį, svogūnus, morkas, česnaką pakepinti aliejuje iki 10 minučių.
Daržoves ir žuvį sumaišyti su nusivarvėjusiais ryžiais. Paskaninti prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Jautienos salotos
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Salotos su apelsinu
-
Mišrainė krepšelyje
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Salotos su menkėmis
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Olgos salotų receptas
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Salotos su šparagais
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Keptos salotos su vištiena
-
Lietuviškos salotos
-
Vištienos salotos
-
Baltos salotos su dešra
Ryžių salotos su žuvimi

- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Ryžiai,
120 gramų -
Žuvis, bet kokios žuvies filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Petražolės,
1 sauja -
Pomidorai,
2 vienetai
Ryžius išvirti vandenyje. Sudėti ryžius į verdantį vandenį, primažinti ugnį iki silpnos ir virti apie 15-20 minučių. Po to nupilti vandenį.
Žuvies filė, pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Sutarkuoti svogūną, česnaką ir morką. Susmulkinti petražoles.
Pomidorus, žuvį, svogūnus, morkas, česnaką pakepinti aliejuje iki 10 minučių.
Daržoves ir žuvį sumaišyti su nusivarvėjusiais ryžiais. Paskaninti prieskoniais.
Komentarai (3)
-
Arnas
2012-05-03 16:32
Kalbant apie žuvį - nuoširdžiai rekomenduoju paragauti Afrikinio Šamo! Taikome naują žuvies pristatymo į Jums patogiausią vietą sistemą, kuomet žuvis visada pristatoma tik pati šviežiausia. Daugiau informacijos kaip ją įsigyti, kainos, ir informacijos apie šią įdomią žuvį – vvv.skanizuvis.weebly.com, arba [email protected]