
3 skiltelės | česnakas |
120 gramų | ryžiai |
300 gramų | žuvis (bet kokios žuvies filė) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
1 sauja | petražolės |
2 vienetai | pomidorai |
Žuvies filė, pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Sutarkuoti svogūną, česnaką ir morką. Susmulkinti petražoles.
Pomidorus, žuvį, svogūnus, morkas, česnaką pakepinti aliejuje iki 10 minučių.
Daržoves ir žuvį sumaišyti su nusivarvėjusiais ryžiais. Paskaninti prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Vištienos salotos
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Lašišos salotos
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Makaronai su baklažanais
-
Škvalas
-
Saldžios vištienos salotos
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Žirnelių salotos su dešra
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Cezario salotos
-
Paprastos makaronų salotos
Ryžių salotos su žuvimi

- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Ryžiai,
120 gramų -
Žuvis, bet kokios žuvies filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Petražolės,
1 sauja -
Pomidorai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius išvirti vandenyje. Sudėti ryžius į verdantį vandenį, primažinti ugnį iki silpnos ir virti apie 15-20 minučių. Po to nupilti vandenį.
Žuvies filė, pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Sutarkuoti svogūną, česnaką ir morką. Susmulkinti petražoles.
Pomidorus, žuvį, svogūnus, morkas, česnaką pakepinti aliejuje iki 10 minučių.
Daržoves ir žuvį sumaišyti su nusivarvėjusiais ryžiais. Paskaninti prieskoniais.
Komentarai (3)
-
Arnas
2012-05-03 16:32
Kalbant apie žuvį - nuoširdžiai rekomenduoju paragauti Afrikinio Šamo! Taikome naują žuvies pristatymo į Jums patogiausią vietą sistemą, kuomet žuvis visada pristatoma tik pati šviežiausia. Daugiau informacijos kaip ją įsigyti, kainos, ir informacijos apie šią įdomią žuvį – vvv.skanizuvis.weebly.com, arba [email protected]