Veršienos su granatais salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | ridikai (baltas) |
200 gramų | veršiena (virta) |
1 arbatinis šaukštelis | krapai (smulkinti) |
1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
50 gramų | razinos |
50 gramų | graikiniai riešutai (smulkinti) |
50 gramų | granatai (sėklos) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | medus (skystas) |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų ir dešrelių salotos
- Makaronų mišrainė
- Kiaušinių mišrainė
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Škvalas
- Jautienos salotos
- Senovinės kaimiškos agurkų salotos
- Sloksniuotas salotos
- Rusiškos salotos
- Karštos salotos su kumpiu
- Salotos su jūros kopūstais
- Veršienos su granatais salotos
- Jautienos salotos
- Silkių salotos
- Salotos su rūkyta žuvimi
- Grybų mišrainė
- Mišrainė su kalakutiena
- Ryžių mišrainė
- Japoniškos salotos
- Trispalvės salotos
Veršienos su granatais salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikai, baltas,
1 vienetas -
Veršiena, virta,
200 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
50 gramų -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
50 gramų -
Granatai, sėklos,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Medus, skystas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...