Veršienos su granatais salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas ridikai (baltas)
200 gramų veršiena (virta)
1 arbatinis šaukštelis krapai (smulkinti)
1 arbatinis šaukštelis svogūnai (laiškai, smulkinti)
50 gramų razinos
50 gramų graikiniai riešutai (smulkinti)
50 gramų granatai (sėklos)
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek citrinų sultys
1 arbatinis šaukštelis medus (skystas)
2 vienetai morkos
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Veršienos su granatais salotos

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų