
Veršienos su granatais salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | ridikai (baltas) |
200 gramų | veršiena (virta) |
1 arbatinis šaukštelis | krapai (smulkinti) |
1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
50 gramų | razinos |
50 gramų | graikiniai riešutai (smulkinti) |
50 gramų | granatai (sėklos) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | medus (skystas) |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Žuvies salotos
-
Žiemos mišrainė
-
Silkė vyno padaže
-
Keptos salotos su vištiena
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Jautienos salotos
-
Žalios salotos su silke
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Salierų salotos su riešutais
-
Bulvių salotos daniškai
Veršienos su granatais salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikai, baltas,
1 vienetas -
Veršiena, virta,
200 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
50 gramų -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
50 gramų -
Granatai, sėklos,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Medus, skystas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...