Veršienos su granatais salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | ridikai (baltas) |
| 200 gramų | veršiena (virta) |
| 1 arbatinis šaukštelis | krapai (smulkinti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
| 50 gramų | razinos |
| 50 gramų | graikiniai riešutai (smulkinti) |
| 50 gramų | granatai (sėklos) |
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| 1 arbatinis šaukštelis | medus (skystas) |
| 2 vienetai | morkos |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Vištienos mišrainė
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Brokolių salotos
-
Vištienos salotos
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Salotos su feta sūriu
-
Baravykų salotos
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Dešros salotos
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Silkių salotos
Veršienos su granatais salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikai, baltas,
1 vienetas -
Veršiena, virta,
200 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
50 gramų -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
50 gramų -
Granatai, sėklos,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Medus, skystas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
