
Veršienos su granatais salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | ridikai (baltas) |
200 gramų | veršiena (virta) |
1 arbatinis šaukštelis | krapai (smulkinti) |
1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
50 gramų | razinos |
50 gramų | graikiniai riešutai (smulkinti) |
50 gramų | granatai (sėklos) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | medus (skystas) |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bavarijos salotos
-
Bulvių mišrainė
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Silkės salotos šventėms
-
Itališkos salotos
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Salierų salotos su riešutais
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Margosios salotos
-
Karštos šparagų salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Sočioji mišrainė
-
Sodo salotos
-
Valentino salotos
Veršienos su granatais salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikai, baltas,
1 vienetas -
Veršiena, virta,
200 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
50 gramų -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
50 gramų -
Granatai, sėklos,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Medus, skystas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...