
Bulvių salotos daniškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | bulvių |
1.2 litro | grietinėlės, 35% |
200 gramų | majonezas |
5 valgomieji šaukštai | acto (obuolinis) |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (laiškinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atrenkame mažesnes bulves. Neskustas bulves nuplauname ir išverdame. Atvėsiname, nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grietinėlę išplakame ir sumaišome su majonezu, actu, garstyčiomis ir smulkintu laiškiniu česnaku. Viską pagardiname druska. Bulves sumaišome su gautu padažu, jei trūksta druskos, dar šiek tiek padruskiname. Patiekiant apibarstome petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Duonos užkandėlė
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Angliškos salotos
-
Rūkytos menkės salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Salierų salotos su riešutais
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Salotos "Atgaiva"
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Jautienos salotos
-
Vištienos salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Silkė su borukėliais
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Salotos su vištiena
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Japoniškos ryžių salotos
Bulvių salotos daniškai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%,
1 ir 1/5 litro -
Majonezas,
200 gramų -
Actas, obuolinis,
5 valgomieji šaukštai - Druska
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, laiškinis,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrenkame mažesnes bulves. Neskustas bulves nuplauname ir išverdame. Atvėsiname, nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grietinėlę išplakame ir sumaišome su majonezu, actu, garstyčiomis ir smulkintu laiškiniu česnaku. Viską pagardiname druska. Bulves sumaišome su gautu padažu, jei trūksta druskos, dar šiek tiek padruskiname. Patiekiant apibarstome petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...