
Bulvių salotos daniškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | bulvių |
1.2 litro | grietinėlės, 35% |
200 gramų | majonezas |
5 valgomieji šaukštai | acto (obuolinis) |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (laiškinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atrenkame mažesnes bulves. Neskustas bulves nuplauname ir išverdame. Atvėsiname, nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grietinėlę išplakame ir sumaišome su majonezu, actu, garstyčiomis ir smulkintu laiškiniu česnaku. Viską pagardiname druska. Bulves sumaišome su gautu padažu, jei trūksta druskos, dar šiek tiek padruskiname. Patiekiant apibarstome petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Pupelių mišrainė
-
Salotos su vištiena
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Šviežių grybų salotos
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Salierų salotos su riešutais
-
Bulvių salotos
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Tuno salotos
-
Šilta mišrainė
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Salotos su šparagais
-
Vištienos salotos
-
Olgos salotų receptas
-
Tuno salotos
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
Bulvių salotos daniškai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%,
1 ir 1/5 litro -
Majonezas,
200 gramų -
Actas, obuolinis,
5 valgomieji šaukštai - Druska
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, laiškinis,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrenkame mažesnes bulves. Neskustas bulves nuplauname ir išverdame. Atvėsiname, nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grietinėlę išplakame ir sumaišome su majonezu, actu, garstyčiomis ir smulkintu laiškiniu česnaku. Viską pagardiname druska. Bulves sumaišome su gautu padažu, jei trūksta druskos, dar šiek tiek padruskiname. Patiekiant apibarstome petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...