Salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis garstyčios
šiek tiek druska
500 gramų kiaulės kepenys
1 vienetas poras
250 gramų pievagrybiai
5 vienetai mandarinai
4 skiltelės česnakas
100 gramų salotos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaulės kepenis nuplauti, nusausinti ir supjaustyti kubeliais. Kepinti keptuvėje 12-15 minučių. Galite įpilti šiek tiek vandens, kad nesviltų ir nepersigertų riebalų, o išsitroškintų.
Susmulkinti porus, pievagrybius ir salotas. Mandarinus nulupti ir išskirstyti skilteles. Česnako skilteles sugrūsti. Pievagrybius ir porus taip pat pakepinti keptuvėje (iki 5 minučių).
Viską sumaišyti ir paskaninti padažu.
Padažas: aliejus sumaišytas su garstyčiomis ir druska.

Populiariausi receptai šią savaitę

Salotos

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulės kepenis nuplauti, nusausinti ir supjaustyti kubeliais. Kepinti keptuvėje 12-15 minučių. Galite įpilti šiek tiek vandens, kad nesviltų ir nepersigertų riebalų, o išsitroškintų.
Susmulkinti porus, pievagrybius ir salotas. Mandarinus nulupti ir išskirstyti skilteles. Česnako skilteles sugrūsti. Pievagrybius ir porus taip pat pakepinti keptuvėje (iki 5 minučių).
Viską sumaišyti ir paskaninti padažu.
Padažas: aliejus sumaišytas su garstyčiomis ir druska.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų