Kiaulės kepenis nuplauti, nusausinti ir supjaustyti kubeliais. Kepinti keptuvėje 12-15 minučių. Galite įpilti šiek tiek vandens, kad nesviltų ir nepersigertų riebalų, o išsitroškintų.
Susmulkinti porus, pievagrybius ir salotas. Mandarinus nulupti ir išskirstyti skilteles. Česnako skilteles sugrūsti. Pievagrybius ir porus taip pat pakepinti keptuvėje (iki 5 minučių).
Viską sumaišyti ir paskaninti padažu.
Padažas: aliejus sumaišytas su garstyčiomis ir druska.
Salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
| šiek tiek | druska |
| 500 gramų | kiaulės kepenys |
| 1 vienetas | poras |
| 250 gramų | pievagrybiai |
| 5 vienetai | mandarinai |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 100 gramų | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Baravykų salotos su padažu
-
Salotos su tunu
-
Bulvių mišrainė
-
Margosios salotos
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Giedrės salotos
-
Burokėlių salotos
-
Pupų salotos
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Ryžių salotos
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Krabų mišrainė
-
Rusiškos salotos
Salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kiaulės kepenys,
500 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Mandarinai,
5 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Salotos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulės kepenis nuplauti, nusausinti ir supjaustyti kubeliais. Kepinti keptuvėje 12-15 minučių. Galite įpilti šiek tiek vandens, kad nesviltų ir nepersigertų riebalų, o išsitroškintų.
Susmulkinti porus, pievagrybius ir salotas. Mandarinus nulupti ir išskirstyti skilteles. Česnako skilteles sugrūsti. Pievagrybius ir porus taip pat pakepinti keptuvėje (iki 5 minučių).
Viską sumaišyti ir paskaninti padažu.
Padažas: aliejus sumaišytas su garstyčiomis ir druska.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
