Papuošimui papildomai reikės: agurkas, virtas kiaušinis, 3 salotų lapeliai.
Bulvės išverdamos. Mėsa, bulvės, obuoliai, salieras supjaustoma kubeliais, pasūdoma, pabarstoma pipirais. Majonezas išplakamas su pienu, garstyčiomis, krienais, rūgštimi, obuolių tyre. Daržovės užpilamos šiuo padažu ir puošiamos kiaušinio skiltelėmis, agurko griežinėliais, salotų lapeliais.

Salotos su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | mėsa (virta ar kepta) |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
0.5 valgomojo šaukšto | garstyčios (padažas) |
0.5 vieneto | salierai (virtas) |
100 gramų | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | pienas |
1 valgomasis šaukštas | obuoliai (tyrė) |
1 vienetas | obuoliai (tyrė) |
1 vienetas | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | pipirai (malti, juodieji) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos salotos
-
Bulvių salotos daniškai
-
Bulvių mišrainė Kūčioms
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Salotos „Spark“
-
Silkės salotos šventėms
-
Širdžių salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Jautienos salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Kiaušinių salotos
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Salotos su silke
-
Rusiška mišrainė
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Salotos su tunu
Salotos su mėsa
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, virta ar kepta,
300 gramų -
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, padažas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Salierai, virtas,
0.5 vieneto -
Majonezas,
100 gramų -
Pienas,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai, tyrė,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai, tyrė,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas - Druska
- Cukrus
- Pipirai, malti, juodieji
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papuošimui papildomai reikės: agurkas, virtas kiaušinis, 3 salotų lapeliai.
Bulvės išverdamos. Mėsa, bulvės, obuoliai, salieras supjaustoma kubeliais, pasūdoma, pabarstoma pipirais. Majonezas išplakamas su pienu, garstyčiomis, krienais, rūgštimi, obuolių tyre. Daržovės užpilamos šiuo padažu ir puošiamos kiaušinio skiltelėmis, agurko griežinėliais, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
-
renata
2015-03-07 11:04
Kazkoks bardakas, slyksciau ir but negali
-
lapas
2014-03-25 09:42
neskanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...