
Azijietiškos salotos su antienos filė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 galvos | pekino kopūstai | |
1 vienetas | agurkų | |
1 vienetas | morkos | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | sezamo sėklų | |
Padažui: | ||
1 valgomasis šaukštas | medus | |
1 valgomasis šaukštas | sezamų aliejus | |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas | |
1 valgomasis šaukštas | ryžių acto | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pjausnius pagardinam prieskoniais. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.
2.
Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.
3.
Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.
4.
Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Jautienos mišrainė
-
Grybų mišrainė
-
Pievagrybių mišrainė
-
Burokėlių salotos
-
Šprotų salotos
-
Daniškos salotos
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Salotos su vištiena
-
Pupų salotos
-
Prahos salotos
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Tuno salotos
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Taškento salotos su majonezu
-
Kukurūzų mišrainė
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Sluoksniuotos silkės salotos
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Karštos salotos su kumpiu
Azijietiškos salotos su antienos filė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pekino kopūstai,
0.5 galvos -
Agurkai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Sezamo sėklos
-
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Sezamų aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Ryžių actas,
1 valgomasis šaukštas
Gaminimo eiga:
Pjausnius pagardinam prieskoniais. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.
Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.
Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.
Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...