Azijietiškos salotos su antienos filė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 galvos | pekino kopūstai | |
1 vienetas | agurkų | |
1 vienetas | morkos | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | sezamo sėklų | |
Padažui: | ||
1 valgomasis šaukštas | medus | |
1 valgomasis šaukštas | sezamų aliejus | |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas | |
1 valgomasis šaukštas | ryžių acto | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pjausnius pagardinam prieskoniais. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.
2.
Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.
3.
Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.
4.
Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Perlinių kruopų mišrainė
- Salotos su avokadu
- Mišrainė su kiaušiniais
- Salotos su kumpiu
- Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
- Paturbinta baltai marga mišrainė
- Giedrės salotos
- Žiedinių kopūstų salotos
- Šparaginių pupelių salotos
- Cezario salotos
- Ryžiai su pievagrybiais
- Konservuotų grybų salotos
- Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
- Duonos ir pupelių mišrainė
- Salotos su kalakuto krūtinėle
- Morkų - agurkų salotos
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
- Krevečių salotos su kriaušėmis
- Salotos su džiovintais grybais
Azijietiškos salotos su antienos filė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pekino kopūstai,
0.5 galvos -
Agurkai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Sezamo sėklos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Sezamų aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Ryžių actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pjausnius pagardinam prieskoniais. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.
Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.
Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.
Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...