Azijietiškos salotos su antienos filė
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 galvos pekino kopūstai
1 vienetas agurkų
1 vienetas morkos
šiek tiek druska
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek sezamo sėklų
Padažui:
1 valgomasis šaukštas medus
1 valgomasis šaukštas sezamų aliejus
1 valgomasis šaukštas sojos padažas
1 valgomasis šaukštas ryžių acto
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pjausnius pagardinam prieskoniais. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.
2.
Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.
3.
Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.
4.
Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Azijietiškos salotos su antienos filė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui: Kepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Pjausnius pagardinam prieskoniais. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.

  2. Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.

  3. Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.

  4. Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų