
Salotos su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | krabų lazdelės |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
300 gramų | grybai (džiovinti) |
1 sauja | svogūnų laiškai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir apvirtus džiovintus grybus. Kepinkite, kol išgaruos sultys nuo grybų. Tada viską perdėkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Išvirtus kiaušinius, krabų lazdeles supjaustykite ir sudėkite į dubenį su kepintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais bei viską išmaišykite, o ant viršaus barstykite smulkintų svogūnų laiškų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Salotos „Irida“
-
Mišarine "Paberžis"
-
Angliškos salotos
-
Salotos su tunu
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Salotos "Ananasas"
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Rusiška mišrainė
-
Keptos krevečių salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Bulvių mišrainė
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Lietuviškos salotos
Salotos su džiovintais grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Grybai, džiovinti,
300 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir apvirtus džiovintus grybus. Kepinkite, kol išgaruos sultys nuo grybų. Tada viską perdėkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Išvirtus kiaušinius, krabų lazdeles supjaustykite ir sudėkite į dubenį su kepintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais bei viską išmaišykite, o ant viršaus barstykite smulkintų svogūnų laiškų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...