
Salotos su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | krabų lazdelės |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
300 gramų | grybai (džiovinti) |
1 sauja | svogūnų laiškai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir apvirtus džiovintus grybus. Kepinkite, kol išgaruos sultys nuo grybų. Tada viską perdėkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Išvirtus kiaušinius, krabų lazdeles supjaustykite ir sudėkite į dubenį su kepintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais bei viską išmaišykite, o ant viršaus barstykite smulkintų svogūnų laiškų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Lengva silkė
-
Salotos
-
Cezario salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Fantastiškos salotos
-
Žalioji kiaušinienė
-
Tuno mišrainė
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Mišrainė su lašiša
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Bulvių mišrainė Kūčioms
Salotos su džiovintais grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Grybai, džiovinti,
300 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir apvirtus džiovintus grybus. Kepinkite, kol išgaruos sultys nuo grybų. Tada viską perdėkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Išvirtus kiaušinius, krabų lazdeles supjaustykite ir sudėkite į dubenį su kepintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais bei viską išmaišykite, o ant viršaus barstykite smulkintų svogūnų laiškų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...