
Salotos prie alaus
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | dešrelės (mažos vytintos) |
100 gramų | sūris |
200 gramų | žirneliai ((virti)) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
2.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
3.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Lengva silkė
-
Burokėlių salotos su porais
-
Salotos su pievagrybiais
-
Grybai salotų padaže
-
Bajoriškos salotos
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Balta mišrainė
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Baltos salotos su dešra
-
Keptos salotos su vištiena
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Salotos „Spark“
-
Burokėlių salotos
-
Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
-
Mėsos mišrainė
-
Šparagų mišrainė
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Švediškos salotos
Salotos prie alaus
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Dešrelės, mažos vytintos,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Žirneliai, (virti),
200 gramų - Alyvuogių aliejus
- Majonezas
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai