Salotos prie alaus
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | dešrelės (mažos vytintos) |
100 gramų | sūris |
200 gramų | žirneliai ((virti)) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
2.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
3.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jolantos sočioji mišrainė
- Tuno salotos
- Pievagrybių mišrainė
- Sojų salotos
- Karštos kukurūzų salotos
- Vištienos salotos
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
- Duonos užkandėlė
- Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
- Ryžių mišrainė
- Baltosios salotos
- Tuno salotos
- Salotos su jūros kopūstais
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Salotos „Jūros troškinys“
- Burokėlių ir pupelių salotos
- Baravykų salotos
- Sočioji mišrainė
- Avokadų salotos
- Skanumynas
Salotos prie alaus
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Dešrelės, mažos vytintos,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Žirneliai, (virti),
200 gramų - Alyvuogių aliejus
- Majonezas
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai