
Salotos prie alaus
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | dešrelės (mažos vytintos) |
100 gramų | sūris |
200 gramų | žirneliai ((virti)) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
2.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
3.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Valentino salotos
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Konservuotų grybų salotos
-
Traškios salotos
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Kukurūzų mišrainė
-
Silkės salotos
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Ryžių mišrainė
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Kalmarų salotos
-
Silkė su obuoliais
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Itališkos salotos
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Rūkytos menkės salotos
-
Pupelių mišrainė
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
Salotos prie alaus
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Dešrelės, mažos vytintos,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Žirneliai, (virti),
200 gramų - Alyvuogių aliejus
- Majonezas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai