
Salotos prie alaus
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | dešrelės (mažos vytintos) |
100 gramų | sūris |
200 gramų | žirneliai ((virti)) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
2.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
3.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Bulvinė mišrainė
-
Sluoksniuotos silkės salotos
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Saldžios vištienos salotos
-
Tuno salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Makaronai su papaja
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Sojų salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Burokėlių mišrainė
Salotos prie alaus
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Dešrelės, mažos vytintos,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Žirneliai, (virti),
200 gramų - Alyvuogių aliejus
- Majonezas
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai