
Salotos prie alaus
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | dešrelės (mažos vytintos) |
100 gramų | sūris |
200 gramų | žirneliai ((virti)) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
2.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
3.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Salotos su vištiena
-
Brokolių salotos
-
Salotos su krekeriais
-
Pievagrybių mišrainė
-
Sodo salotos
-
Tuno salotos
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Salotos su slyvomis
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Salotos su menkėmis
-
Rusiškos salotos
-
Bajoriškos salotos
-
Silkė vyno padaže
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Kiaušinių salotos
-
Grybų salotos
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
Salotos prie alaus
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Dešrelės, mažos vytintos,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Žirneliai, (virti),
200 gramų - Alyvuogių aliejus
- Majonezas
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai