Milano salotos su rūkyta žuvimi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 125 gramai | makaronai |
| 200 gramų | žuvis (rūkyta) |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 1 stiklinė | salierai (kubeliais pjaustyti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 stiklinė | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir supilami į graibštą. Obuoliai nulupami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi smulkiais kubeliais. Iš žuvies išimami kaulai. Visi produktai sumaišomi ir apipilami majonezu, sumaišytu su tarkuotu svogūnu. Po to pasūdoma ir įberiama raudonųjų pipirų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Salotos su apelsinu
-
Šparagų mišrainė
-
Pievagrybių mišrainė
-
Azijietiškos salotos su antienos filė
-
Silkės salotos su kiaušiniais
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Moliūgo salotos
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Paprastos makaronų salotos
-
Salotos „Spark“
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Tuno salotos „vienas du trys“
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Skaniosios salotos
Milano salotos su rūkyta žuvimi
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai,
125 gramai -
Žuvis, rūkyta,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Salierai, kubeliais pjaustyti,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
1 stiklinė - Druska
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir supilami į graibštą. Obuoliai nulupami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi smulkiais kubeliais. Iš žuvies išimami kaulai. Visi produktai sumaišomi ir apipilami majonezu, sumaišytu su tarkuotu svogūnu. Po to pasūdoma ir įberiama raudonųjų pipirų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2009-12-22 16:24
:bomba: cia :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
