Milano salotos su rūkyta žuvimi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 125 gramai | makaronai |
| 200 gramų | žuvis (rūkyta) |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 1 stiklinė | salierai (kubeliais pjaustyti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 stiklinė | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir supilami į graibštą. Obuoliai nulupami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi smulkiais kubeliais. Iš žuvies išimami kaulai. Visi produktai sumaišomi ir apipilami majonezu, sumaišytu su tarkuotu svogūnu. Po to pasūdoma ir įberiama raudonųjų pipirų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Pekino salotos su tunu
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Kiaušinių salotos
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Salotos su apelsinu
-
Salotos su kepenėlėmis
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Paprastos makaronų salotos
-
Salotos su liežuviu
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Sočioji mišrainė
-
Šparagų mišrainė
-
Cezario salotos
-
Vištienos salotos
-
Makaronų salotos
-
Baravykų salotos
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
Milano salotos su rūkyta žuvimi
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai,
125 gramai -
Žuvis, rūkyta,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Salierai, kubeliais pjaustyti,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
1 stiklinė - Druska
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir supilami į graibštą. Obuoliai nulupami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi smulkiais kubeliais. Iš žuvies išimami kaulai. Visi produktai sumaišomi ir apipilami majonezu, sumaišytu su tarkuotu svogūnu. Po to pasūdoma ir įberiama raudonųjų pipirų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2009-12-22 16:24
:bomba: cia :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
