Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | baklažanai |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 1 | paprika (raudona) |
| 1 sauja | svogūnai |
| 1 sauja | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Baklažaną nuplauti ir pamerkti į pasūdytą vandenį 15 minučių. Tada supjaustyti smulkiai ir apkepti karštame aliejuje kartu su smulkintu svogūnu.
2.
Papriką supjaustyti plonomis juostelėmis, pomidorus - griežinėliais.
3.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti balzaminiu actu bei pagardinti druska, pipirais, sudėti smulkintas petražoles.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Salotos „Irida“
-
Jautienos mišrainė
-
Kiaušinių mišrainė
-
Sodo salotos
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Jautienos salotos
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Morkų - agurkų salotos
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Makaronai su papaja
-
Cukinija su ančiuviais
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Šprotų salotos
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
4 vienetai -
Paprika, raudona,
1 -
Svogūnai,
1 sauja -
Petražolės,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Alyvuogių aliejus
- Balzaminis actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną nuplauti ir pamerkti į pasūdytą vandenį 15 minučių. Tada supjaustyti smulkiai ir apkepti karštame aliejuje kartu su smulkintu svogūnu.
Papriką supjaustyti plonomis juostelėmis, pomidorus - griežinėliais.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti balzaminiu actu bei pagardinti druska, pipirais, sudėti smulkintas petražoles.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
