
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | baklažanai |
4 vienetai | pomidorai |
1 | paprika (raudona) |
1 sauja | svogūnai |
1 sauja | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Baklažaną nuplauti ir pamerkti į pasūdytą vandenį 15 minučių. Tada supjaustyti smulkiai ir apkepti karštame aliejuje kartu su smulkintu svogūnu.
2.
Papriką supjaustyti plonomis juostelėmis, pomidorus - griežinėliais.
3.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti balzaminiu actu bei pagardinti druska, pipirais, sudėti smulkintas petražoles.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su mėsa
-
Valentino salotos
-
Skaniosios raugintų kopūstų salotos
-
Traškios salotos
-
Cukinija su ančiuviais
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Grybų salotos
-
Salotos su vištiena
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Daržovių mišrainė
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Neringos salotos
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Sluoksniuotos silkės salotos
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Salotos su avokadu
-
Pekino salotos su tunu
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
4 vienetai -
Paprika, raudona,
1 -
Svogūnai,
1 sauja -
Petražolės,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Alyvuogių aliejus
- Balzaminis actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną nuplauti ir pamerkti į pasūdytą vandenį 15 minučių. Tada supjaustyti smulkiai ir apkepti karštame aliejuje kartu su smulkintu svogūnu.
Papriką supjaustyti plonomis juostelėmis, pomidorus - griežinėliais.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti balzaminiu actu bei pagardinti druska, pipirais, sudėti smulkintas petražoles.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...