Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.
Valentino salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 150 gramų | graikiniai riešutai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 200 gramų | salotos (įvairios) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 2 vienetai | burokėliai (virti) |
| 5 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
| 2 valgomieji šaukštai | acto |
| 200 gramų | sūris (ožkos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Vištienos salotos
-
Suomiškos salotos
-
Salotos su tunu
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Bulvinė mišrainė
-
Trispalvės salotos
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Tuno salotos
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Salotos su mėsa
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
Valentino salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Graikiniai riešutai,
150 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Salotos, įvairios,
200 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Apelsinų sultys,
5 valgomieji šaukštai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, ožkos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
