Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.

Valentino salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | graikiniai riešutai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
200 gramų | salotos (įvairios) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | burokėliai (virti) |
5 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
2 valgomieji šaukštai | acto |
200 gramų | sūris (ožkos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Prahos salotos
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Lengvos pavasario salotos
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Silkės tortas
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Lietuviškos salotos
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Salotos su vištiena
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Šprotų salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
Valentino salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Graikiniai riešutai,
150 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Salotos, įvairios,
200 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Apelsinų sultys,
5 valgomieji šaukštai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, ožkos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...