Salotas supjaustykite itin smulkiai. Morką sutarkuokite ar supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Avokadą supjaustykite kubeliais.
Iškepkite brandintą jautienos steiką ant grotelių ar atitinkamos keptuvės aukštoje kaitroje, nenaudojant papildomų prieskonių.
Keptą jautienos didkepsnį taip pat supjaustykite plonais šiaudeliais.
Padažui sumaišykite actą, aliejų, sojos padažą, medų, kalendrą ar mėtas ir užpilkite salotas.
Pabaigai apibarstykite salotas aitriosios paprikos griežinėliais, prieš tai išėmę sėklas. Jei norite itin aštrių salotų, sėklas palikite.

Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | jautiena ( „KITCHEN me“, brandinto steiko TOP SIRLOIN (iškeptas)) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | avokadų |
0.5 gūželės | salotos (kiniškos) |
1 saujelė | saulėgrąžos |
1 valgomasis šaukštas | vyno actas (baltojo (arba ryžių actas)) |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
1 vienetas | paprika (aitrioji, smulkinta) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kalendra (kapota (arba mėtos)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Burokėlių salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Pupelių salotos
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Salotos su ančiuviais
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Bavarijos salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Grybai salotų padaže
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Salotos „Drakonas“
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Morkų - agurkų salotos
-
Žirnelių salotos su kumpiu
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, „KITCHEN me“, brandinto steiko TOP SIRLOIN (iškeptas),
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Avokadai,
1 vienetas -
Salotos, kiniškos,
0.5 gūželės -
Saulėgrąžos,
1 saujelė -
Vyno actas, baltojo (arba ryžių actas),
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Paprika, aitrioji, smulkinta,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kalendra, kapota (arba mėtos),
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotas supjaustykite itin smulkiai. Morką sutarkuokite ar supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Avokadą supjaustykite kubeliais.
Iškepkite brandintą jautienos steiką ant grotelių ar atitinkamos keptuvės aukštoje kaitroje, nenaudojant papildomų prieskonių.
Keptą jautienos didkepsnį taip pat supjaustykite plonais šiaudeliais.
Padažui sumaišykite actą, aliejų, sojos padažą, medų, kalendrą ar mėtas ir užpilkite salotas.
Pabaigai apibarstykite salotas aitriosios paprikos griežinėliais, prieš tai išėmę sėklas. Jei norite itin aštrių salotų, sėklas palikite.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...