
Salotos "Atgaiva"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
25 vienetai | vynuogės |
200 gramų | vištienos filė |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
2 riekės | ananasų |
300 gramų | majonezas |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Vištieną supjaustyti ir apkepti su vištienos prieskoniais.
2.
Sūrį ir ananasą supjaustyti kubeliais.
3.
Vynuoges perpjauti pusiau.
4.
Iškeptą vištieną, vynuoges,sūrį, ananasą sudėti į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Pagal skonį dėti druskos.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Liežuvio salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Salotos su slyvomis
-
Daniškos salotos
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Kuskuso salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Švežių kopūstų salotos
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Ryžių salotos
-
Karštos šparagų salotos
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Kukurūzų mišrainė
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Salotos „Irida“
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Ryžiai su pievagrybiais
Salotos "Atgaiva"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vynuogės,
25 vienetai -
Vištienos filė,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Ananasai,
2 riekės -
Majonezas,
300 gramų -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti ir apkepti su vištienos prieskoniais.
Sūrį ir ananasą supjaustyti kubeliais.
Vynuoges perpjauti pusiau.
Iškeptą vištieną, vynuoges,sūrį, ananasą sudėti į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Pagal skonį dėti druskos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...