
Salotos "Atgaiva"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
25 vienetai | vynuogės |
200 gramų | vištienos filė |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
2 riekės | ananasų |
300 gramų | majonezas |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Vištieną supjaustyti ir apkepti su vištienos prieskoniais.
2.
Sūrį ir ananasą supjaustyti kubeliais.
3.
Vynuoges perpjauti pusiau.
4.
Iškeptą vištieną, vynuoges,sūrį, ananasą sudėti į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Pagal skonį dėti druskos.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suomiškos salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Skani sūrio mišrainė
-
Rūkytos menkės salotos
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Lietuviškos salotos
-
Salotos „Irida“
-
Pupelių mišrainė
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Salotos drebučiuose
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Mišrainė "Meilė"
-
Krabų salotos
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Žalioji kiaušinienė
Salotos "Atgaiva"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vynuogės,
25 vienetai -
Vištienos filė,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Ananasai,
2 riekės -
Majonezas,
300 gramų -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti ir apkepti su vištienos prieskoniais.
Sūrį ir ananasą supjaustyti kubeliais.
Vynuoges perpjauti pusiau.
Iškeptą vištieną, vynuoges,sūrį, ananasą sudėti į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Pagal skonį dėti druskos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...