
Salotos "Atgaiva"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
25 vienetai | vynuogės |
200 gramų | vištienos filė |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
2 riekės | ananasų |
300 gramų | majonezas |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Vištieną supjaustyti ir apkepti su vištienos prieskoniais.
2.
Sūrį ir ananasą supjaustyti kubeliais.
3.
Vynuoges perpjauti pusiau.
4.
Iškeptą vištieną, vynuoges,sūrį, ananasą sudėti į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Pagal skonį dėti druskos.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos „Drakonas“
-
Salotos su kumpiu
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Baltos salotos su dešra
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Liežuvio salotos
-
Salotos su silke
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Burokėlių salotos su porais
-
Prahos salotos
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Silkė su borukėliais
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Balta mišrainė
-
Mišrainė su mėsa
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Cezario salotos
-
Japoniškos salotos
Salotos "Atgaiva"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vynuogės,
25 vienetai -
Vištienos filė,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Ananasai,
2 riekės -
Majonezas,
300 gramų -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti ir apkepti su vištienos prieskoniais.
Sūrį ir ananasą supjaustyti kubeliais.
Vynuoges perpjauti pusiau.
Iškeptą vištieną, vynuoges,sūrį, ananasą sudėti į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Pagal skonį dėti druskos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...