
Pievagrybių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | morkos |
50 gramų | pupelės (virtos) |
100 gramų | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
50 gramų | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos salotos
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Cezario salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Lietuviškos salotos
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Avokadų salotos
-
Mišrios salotos
-
Neringos salotos
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Rūkytos menkės salotos
-
Mišrainė su mėsa
-
Pievagrybių mišrainė
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Sluoksniuotos salotos
Pievagrybių mišrainė
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
100 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Pupelės, virtos,
50 gramų -
Majonezas,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Renata
2011-01-24 12:03
Labai skanu, dar šiek tiek patobulinau - pridėjau keptos paprikos. :super:
-
kristina
2010-12-30 16:57
skanumelis :-D NERELUS PER SKANUS NEMU NEMU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...