
Pievagrybių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | morkos |
50 gramų | pupelės (virtos) |
100 gramų | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
50 gramų | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų pupų mišrainė
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Salotos su tunu
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Ryžių salotos
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Lengva silkė
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Bulvių salotos daniškai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Salotos su menkėmis
-
Pievagrybių mišrainė
-
Galva
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
Pievagrybių mišrainė
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
100 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Pupelės, virtos,
50 gramų -
Majonezas,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Renata
2011-01-24 12:03
Labai skanu, dar šiek tiek patobulinau - pridėjau keptos paprikos. :super:
-
kristina
2010-12-30 16:57
skanumelis :-D NERELUS PER SKANUS NEMU NEMU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...