Ryžių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | ryžiai |
3 vienetai | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | graikiniai riešutai (kapoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ryžiai išverdami dideliame vandens kiekyje, nukošiami, atvėsinami. Jie sumaišomi su smulkiais supjaustytais obuoliais ir kapotais riešutais, paskaninama druska ir cukrumi. Paduodamos salotos užpilamos majonezu ir užbarstomos riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Mišrainė "Gulbių ežeras"
- Kiaulės liežuvio salotos
- Margosios salotos
- Karštos kukurūzų salotos
- Salotos su krabų lazdelėmis
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Karštos vištienos salotos
- Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
- Rūkytos menkės salotos
- Mišrainė su kiaušiniais
- Krevečių salotos su kriaušėmis
- Makaronų mišrainė su pievagrybiais
- Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
- Traškus užkandis prie alaus
- Jautienos salotos
- Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
- Salotos su šparagais
- Senovinės kaimiškos agurkų salotos
Ryžių salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
3 vienetai -
Graikiniai riešutai, kapoti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai išverdami dideliame vandens kiekyje, nukošiami, atvėsinami. Jie sumaišomi su smulkiais supjaustytais obuoliais ir kapotais riešutais, paskaninama druska ir cukrumi. Paduodamos salotos užpilamos majonezu ir užbarstomos riešutais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...