Padažas: majonezas sumaišytas su sutrintais česnakais, aliejumi ir druska.
Į salotines įdėkite po pekino kopūsto lapą ir šiek tiek susmulkinto pekino kopūsto.
Sudėkite kubeliais supjaustytą virtą vištieną, sutarkuotus obuolius, skrudintos duonos kubelius ir vynuoges.
Užpilkite padažo ir sutarkuoto sūrio.

Vištienos salotos su vynuogėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | pekino kopūstai (lapai) |
2 vienetai | obuoliai |
100 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | duona (balta) |
150 gramų | vynuogės |
350 gramų | vištienos filė |
3 skiltelės | česnakas |
200 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Krabų salotos
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Salotos su vištiena
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Jautienos mišrainė
-
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Sočios salotos
-
Baravykų salotos
-
Morkų - agurkų salotos
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Tunų salotos
Vištienos salotos su vynuogėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pekino kopūstai, lapai,
6 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Parmezano sūris,
100 gramų -
Duona, balta,
100 gramų -
Vynuogės,
150 gramų -
Vištienos filė,
350 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Majonezas,
200 gramų - Druska
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažas: majonezas sumaišytas su sutrintais česnakais, aliejumi ir druska.
Į salotines įdėkite po pekino kopūsto lapą ir šiek tiek susmulkinto pekino kopūsto.
Sudėkite kubeliais supjaustytą virtą vištieną, sutarkuotus obuolius, skrudintos duonos kubelius ir vynuoges.
Užpilkite padažo ir sutarkuoto sūrio.
Reklama:
Komentarai (3)
-
panterka
2012-12-29 11:14
O prie ko vynuoges???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...