Ananasinė mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | sūris |
| 200 gramų | jautiena (kumpis) |
| 60 gramų | poras |
| 150 gramų | ananasų (konservuoti) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sūrį, kumpį ir ananasus supjaustyti kubeliais, porą - griežinėliais, sudėti prieskonių ir viską išmaišyti su majonezu. Viršų galite užbarstyti fermentiniu sūriu ir papuošti kaip širdis geidžia.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Čekiškos salotos
-
Brokolių salotos
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Škvalas
-
Salotos
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Liežuvio salotos
-
Šilta mišrainė
-
Grybų salotos
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Salotos su silke
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Fantastiškos salotos
-
Mišarine "Paberžis"
Ananasinė mišrainė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris,
200 gramų -
Jautiena, kumpis,
200 gramų -
Poras,
60 gramų -
Ananasai, konservuoti,
150 gramų - Prieskoniai
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrį, kumpį ir ananasus supjaustyti kubeliais, porą - griežinėliais, sudėti prieskonių ir viską išmaišyti su majonezu. Viršų galite užbarstyti fermentiniu sūriu ir papuošti kaip širdis geidžia.
Reklama:
Komentarai (4)
-
joo
2014-12-31 17:03
gal bandysiu apipilti zirneliais ir tiek..truputi taps lengvesnes kaip suris su suriu
-
joo
2014-12-31 17:00
padariau si vakara..bet jos labai socios...truksta gaivumo...gal surio per daug..ir i misraine ir dar apibarstymui nemazai...bandysiu puosti kiausinio tryniais ...zinau kad kiausiniai duoda dar papildomo sunkumo...nzn ka apibarstyti ant virsaus kad butu grazu...man taip patiko ta vynuoges keke
-
jurate
2014-01-25 23:13
Ananasai konservuoti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
