
Ananasinė mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | sūris |
200 gramų | jautiena (kumpis) |
60 gramų | poras |
150 gramų | ananasų (konservuoti) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sūrį, kumpį ir ananasus supjaustyti kubeliais, porą - griežinėliais, sudėti prieskonių ir viską išmaišyti su majonezu. Viršų galite užbarstyti fermentiniu sūriu ir papuošti kaip širdis geidžia.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Baltosios salotos
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Virtų pupų mišrainė
-
Suomiškos salotos
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Mišrainė su krabais
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Silkių salotos
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Mišrainė "Staigmena"
Ananasinė mišrainė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris,
200 gramų -
Jautiena, kumpis,
200 gramų -
Poras,
60 gramų -
Ananasai, konservuoti,
150 gramų - Prieskoniai
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrį, kumpį ir ananasus supjaustyti kubeliais, porą - griežinėliais, sudėti prieskonių ir viską išmaišyti su majonezu. Viršų galite užbarstyti fermentiniu sūriu ir papuošti kaip širdis geidžia.
Reklama:
Komentarai (4)
-
joo
2014-12-31 17:03
gal bandysiu apipilti zirneliais ir tiek..truputi taps lengvesnes kaip suris su suriu
-
joo
2014-12-31 17:00
padariau si vakara..bet jos labai socios...truksta gaivumo...gal surio per daug..ir i misraine ir dar apibarstymui nemazai...bandysiu puosti kiausinio tryniais ...zinau kad kiausiniai duoda dar papildomo sunkumo...nzn ka apibarstyti ant virsaus kad butu grazu...man taip patiko ta vynuoges keke
-
jurate
2014-01-25 23:13
Ananasai konservuoti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...