
Salierai su grybais
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | poras |
400 gramų | grybai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Kepti obuoliai
-
Bulvių košė su grybais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Manų košė su moliūgu
-
Virti žirniai
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Vištiena su bulvių koše
-
Kukurūzų košė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Kvietinė košė
-
Manų apkepas su razinomis
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Desertinė grikių košė
Salierai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Poras,
4 vienetai -
Grybai, švieži,
400 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...