Salierai su grybais
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | poras |
400 gramų | grybai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skani grikių košė
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Karamelinė košė
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Grikių košė su grybais
- Rytietiškas rizotas
- Kepti obuoliai
- Žirnienė su grybais
- Moliūgų-obuolių džemas
- Itališka manų kruopų sriuba
- Virti žirniai
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Lietuviška kopūstienė
- Skani bulvių košė
- Kukurūzų kruopų košė
- Sauliaus manų košė
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Moliūgų košė su medumi
- Kopūstienė su grybais
Salierai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Poras,
4 vienetai -
Grybai, švieži,
400 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...