Tešlą apšlakstykite aliejumi (1 šaukštas). Pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir išimkite sėklas. Supjaustykite daržoves smulkiau ir sudėkite ant tešlos paviršiaus. Česnaką supjaustykite smulkiais gabaliukais ir jais apibarstykite pomidorų sluoksnį. Sudėkite prieskonius, vėl viską apšlakstykite aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių), kol tešla švelniai apskrus.
Pica paruošta!
Pica “Marinara”
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | tešla (picos) |
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 250 gramų | pomidorai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
-
Česnakinė duona
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Obuolių pyragas su meile
-
Bandelės su bulvėmis
-
Žydų meduolis
-
Velykinė banda
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Šimtalapis
-
Bandelės su cinamonu
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Medaus keksiukai
-
Avietiniai keksiukai
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
Pica “Marinara”
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, picos,
300 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
250 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą apšlakstykite aliejumi (1 šaukštas). Pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir išimkite sėklas. Supjaustykite daržoves smulkiau ir sudėkite ant tešlos paviršiaus. Česnaką supjaustykite smulkiais gabaliukais ir jais apibarstykite pomidorų sluoksnį. Sudėkite prieskonius, vėl viską apšlakstykite aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių), kol tešla švelniai apskrus.
Pica paruošta!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
