375 mililitrai | vanduo |
40 gramų | pienas (milteliai) |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
560 gramų | kvietiniai miltai |
15 gramų | mielės (šviežios) |
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bandelės su dešrelėmis (su šaldytuve kildinta tešla)
- Tinginys
- Tortas su sviestiniu kremu
- Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
- Močiutės keksas
- Sūrio pyragas
- Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis
- Keksiukai su juodaisiais serbentais
- Vaisių tortas
- Keksas "Boba"
- Sūrio pyragas
- Meškiukas su siurprizu
- Drezdeno tortas
- Avižiniai moliūgų keksiukai
- Paprasti lietuviški sausainiai
- Kukurūzų balta duona
- Žuvies pyragas
- Trupininis pyragas
- Slyvų pyragas
- Pyragas su persikais
Duonos laukas
-
Vanduo,
375 mililitrai -
Pienas, milteliai,
40 gramų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
560 gramų -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Apibarstymui:
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.