Apibarstymui:
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.

Duonos laukas
INGREDIENTAI:
375 mililitrai | vanduo |
40 gramų | pienas (milteliai) |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
560 gramų | kvietiniai miltai |
15 gramų | mielės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio pyragėliai
-
Keksiukai su kakava
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Padangėlės
-
Karamelinis pyragas
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Avižiniai sausainiai
-
Fantastika
-
Pyragas su razinomis
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Pavlova
-
Bandelės su daržovių įdaru
-
Pyragas su riešutiniu - šokoladiniu morengu
-
Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Mielinės tešlos vyniotinis
-
Vaflių tortas
-
Spurgos su vyšniomis
Duonos laukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vanduo,
375 mililitrai -
Pienas, milteliai,
40 gramų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
560 gramų -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apibarstymui:
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...